spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Tânărul de 17 ani, care a fost acuzat ca a agresat sexual o fetiţă de 8 ani, a fost reţinut

Facebook Twitter Google+
Tânărul de 17 ani, care a fost acuzat ca a agresat sexual o fetiţă de 8 ani, a fost reţinut

Un tânăr în vârstă de 17 ani, acuzat că ar fi agresat sexual o fetiţă de 8 ani, care se juca în spatele unui bloc din Râmnicu Vâlcea, a fost reţinut, acesta urmând să fie prezentat, miercuri, instanţei, pentru a fi luate măsuri preventive.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, băiatul de 17 ani este bănuit de comiterea unei infracţiuni de agresiune sexuală în Râmnicu Vâlcea, asupra unei fetiţe de 8 ani.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din municipiu cu privire la faptul că fiica sa ar fi fost agresată sexual de o persoană necunoscută, în timp ce se juca în spatele blocului în care locuieşte. Din verificări se pare că minora se afla pe o bancă, iar tânărul s-ar fi apropiat de ea şi ar atins-o în mod indecent, după care ar fi fugit”, se arată în comunicat.

Investigaţiile au fost demarate imediat, poliţiştii reuşind identificarea şi depistarea persoanei bănuite imediat după comiterea faptei.

Tânărul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea luării unei măsuri preventive.

Facebook Twitter Google+

Redactor titular edite print si online

Facebook Comments

Mai poti citi si....