spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Tânărul Daniel Diaconescu va fi înmormantat astăzi la Noapteş ! GALERIE FOTO

Facebook Twitter Google+
Tânărul Daniel Diaconescu va fi înmormantat astăzi la Noapteş ! GALERIE FOTO

Daniel Florin Diaconescu, tânărul argeşean care şi-a pierdut viaţa la doar 21 ani inecat in lacul de la Zigoneni, va fi condus astăzi pe ultimul drum. La ora 12.30, trupul neînsufleţit al lui Danuţ, asa cum il cunosteau prietenii, va pleca pe ultimul drum din casa parinteasca spre  Biserica de la Noaptes insotit de toti cei care l-au cunoscut mai mult sau mai putin, vecini, prieteni, fosti si actuali colegi si membrii ai familiei. Slujba de înmormântare este programată pentru ora 12.45  şi va fi oficiată de un sobor de preoti condus de preotul paroh al bisericii de la Noaptes. Cortegiul funerar va face o ultima oprire la cimitirul bisericii Noaptes, acolo unde Danuţ va fi depus pentrz a-si dormi somnul de veci.

Încă de luni seara, de când tanarul argesean a fost adus acasă, zeci de prieteni, dar şi oameni care nu l-au cunoscut personal i-au adus flori şi i-au aprins lumânări.

Aseara, ultima petrecuta de Dan Diaconescu acasa, prietenii i-au impodobit bradul, un vechi obicei ce se practica pentru tinerii plecati din aceasta lume inainte de a se casatori.

Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace !

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....