Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Tânărul Daniel Diaconescu va fi înmormantat astăzi la Noapteş ! GALERIE FOTO

Publicat

in

Daniel Florin Diaconescu, tânărul argeşean care şi-a pierdut viaţa la doar 21 ani inecat in lacul de la Zigoneni, va fi condus astăzi pe ultimul drum. La ora 12.30, trupul neînsufleţit al lui Danuţ, asa cum il cunosteau prietenii, va pleca pe ultimul drum din casa parinteasca spre  Biserica de la Noaptes insotit de toti cei care l-au cunoscut mai mult sau mai putin, vecini, prieteni, fosti si actuali colegi si membrii ai familiei. Slujba de înmormântare este programată pentru ora 12.45  şi va fi oficiată de un sobor de preoti condus de preotul paroh al bisericii de la Noaptes. Cortegiul funerar va face o ultima oprire la cimitirul bisericii Noaptes, acolo unde Danuţ va fi depus pentrz a-si dormi somnul de veci.

Încă de luni seara, de când tanarul argesean a fost adus acasă, zeci de prieteni, dar şi oameni care nu l-au cunoscut personal i-au adus flori şi i-au aprins lumânări.

Aseara, ultima petrecuta de Dan Diaconescu acasa, prietenii i-au impodobit bradul, un vechi obicei ce se practica pentru tinerii plecati din aceasta lume inainte de a se casatori.

Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace !

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Revenire in politică ! Fostul subprefect de Argeș, Adrian Lazăr, va candida la alegerile locale

Publicat

in

De

Revenire in politica argeșeană ! Dupa ani buni de stat in anonimat, Adrian Lazar, fostul subrefect PDL de Arges se implica din nou in viata politica. Anuntul a fost facut de albeșteanul Dode Manea, fondatorul primului partid comunal din județ, in emisiunea CHESTIUNI ARZATOARE de la SUPER TV. Dode Manea a spus a cooptat in randurile partidului mai multi argeseni cunoscuti, printre acestia numarandu-se pedelistii Adrian Lazar, fost dubprefect, sau Catalin Teodorescu, fost deputat. Daca in privinta ultimului nu s-a stabuilit nimic clar avand in vedere problemele acestuia cu justiția, Dode Lazar a dat asigurari ca Adrian Lazar a acceptat provocarea de a reveni in politica in randurile noului partid comunal si va candida la alegerile locale din iunie. Fostului prefect nu i-a disparut inca, dupa atâția ani, eticheta de politician arogant, fapt confirmat in direct, la SUPER TV, chiar de prietenul sau, Dode Manea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Camion cu lemne în flăcări, la Curtea de Argeș

Publicat

in

De

Incendiu la cabina unui camion încărcat cu lemne în municipiul Curtea de Argeș, mai sus de groapa de gunoi.
Intervin 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend