spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Tanara fara permis de conducere pe drumurile din Arges

Facebook Twitter Google+
Tanara fara permis de conducere pe drumurile din Arges

Printre sanctiunile acordate ieri de politistii argeseni se numara si un dosar penal intocmit pe numele unei tinere de 26 de ani care, fara a se gandi prea mult s-a urcat la volanul unei masini desi nu avea permis de conducere. Mai mult decat atat, masina avea autorizatia de circulatie provizorie expirata asa ca femeia a incalcat doua reguli in acelasi timp.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 150 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 34.385 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 8 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....