spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Tânăr argeşean in focurile Eurovision 2018. Votați-l să ajunga in finală !

Facebook Twitter Google+
Tânăr argeşean in focurile Eurovision 2018. Votați-l să ajunga in finală !

Agitatie mare in lumea artistica ! Încep emoţiile pentru semifinaliştii Eurovision România: seria show-urilor Selecţiei Naţionale debutează duminică, 21 ianuarie, la Focşani, cu prima semifinală. Selecția Națională Eurovision 2018 va împărți cei 60 de finaliști în 5 semifinale, care se vor desfășura în 5 orașe din țară. 

Printre cei 6o finalisti din acest an ai concursului se numără si argeseanul Johnny Badulescu. Tanarul din Mioveni participa cu piesa „Devoted” pe care o puteti aculta mai jos.  Pe parcursul celor cinci semifinale, juriul format din Marian Ionescu, Ilinca Băncilă, Nicu Patoi, Liliana Ștefan și Viorel Gavrilă va decide cele 15 piese care vor intra în finala Eurovision România. În ultimul act al Selecţiei naţionale, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena din Lisabona, dintre piesele rămase în concurs. Asadar, Johnny Badulescu are nevoie nevoie de sprijinul vostru si il puteti vota dand click AICI

Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, Selecţia Naţională va avea cinci semifinale, organizate în cinci oraşe unite în Anul Centenarului, tema ediției din acest an a concursului muzical. Următoarele patru semifinale vor fi organizate la Timişoara (28 ianuarie), Craiova (4 februarie), Turda (11 februarie) şi Sighişoara (18 februarie). Sub sloganul „All aboard”, Eurovision Song Contest 2018 va aduce, pe scena din Lisabona, reprezentanţii celor 42 de ţări înscrise în competiţie.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....