spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Sute de oi ar putea ajunge in curtea primariei Curtea de Arges

Facebook Twitter Google+
Sute de oi ar putea ajunge in curtea primariei Curtea de Arges

Scandal ieri dupa amiaza la sedinta de consiliu local din Curtea de Arges unde, cel mai mare crescator din oi din zona, Dan Petrescu, a amenintat ca va aduce sute de oi in curtea primariei sa fie ingrijite de consilieri si secretarul Radu Chirca.

Nemultumirea lui Dan Petrescu a fost aceea ca alesii au aprobat ca la licitatia de concesiune a pasunilor alpine pot participa crescatori din toate zonele tarii si chiar din strainatate.

De asemenea, acesta a vorbit de nereguli pe care le-ar face secretarul Radu Chirca pentru a tine oarecum partea familiei Cristescu, in toata aceasta poveste.

Pentru a le demonstra alesilor ca stie despre ce vorbeste si vrea dreptate, Dan Petrescu a mai spus ca a fost la minister si a semnalat toate problemele de la Curtea de Arges si in perioada urmatoare va ajunge corpul de control al ministrului la Curtea de Arges.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....