Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

SURSE – Victor Ponta solicitări imposibile, la negocierile cu Orban

Publicat

in

Liderul Pro România, Victor Ponta, alături de senatorul Adrian Țuțuianu vor merge la negocieri premierul desemnat, Ludovic Orban, de la ora 13.00.

Citește și: Confruntare de zile mari: Victor Ponta și Ludovic Orban se așează la masa negocierilor

Surse politice convergente ne-au precizat că Victor Ponta îi va solicita lui Orban trei dintre ministerele cheie ale guvernului, tocmai pentru că știe că o astfel de solicitare de imposibil de onorat.

Victor Ponta îi va cere lui Orban portofoliile de la Ministerul de Interne, Ministerul de Finanțe și Ministerul Dezoltării Regionale. Evident, aceste trei ministere nu pot fi oferite de Ludovic Orban, indiferent câtă nevoie ar avea de voturi.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Premierul Republicii Moldova: Ce-l interesează pe Klaus Iohannis pe mine mai puțin mă privește

Publicat

in

De

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, spune că nu îl „privește” părerea președintelui Klaus Iohannis, care declara că nu este „deloc convins” că actualul guvern de la Chișinău își propune ca obiectiv parcursul european, iar Bucureștiul va relua „cooperarea deplină” doar când vor exista acțiuni concrete în acest sens.

Întrebat, luni, într-o conferință de presă, despre declarațiile președintelui Iohannis, premierul de la Chișinău a răspuns: „Pentru mine este important ca cetățenii din Republica Moldova să fie convinși că guvernul lucrează pentru ei. Ce-l interesează pe Klaus Iohannis pe mine mai puțin mă privește”.

P

reședintele Klaus Iohannis a declarat joi că nu este „deloc convins” că actualul guvern de la Chișinău își propune ca obiectiv parcursul european iar Bucureștiul va relua „cooperarea deplină” doar când vor exista acțiuni concrete în acest sens. Până atunci, vor fi continuate „doar proiectele de sprijin care sunt dedicate direct cetățenilor” de peste Prut.

„În ceea ce privește Republica Moldova, reiterez poziția României: parcursul european este singura și cea mai sigură cale către reformarea profundă a instituțiilor, de natură să aducă beneficii palpabile cetățenilor săi. Din păcate, așa cum am mai spus, nu suntem deloc convinși că actualul guvern de la Chișinău își propune acest obiectiv. De aceea, vom continua doar proiectele de sprijin care sunt dedicate direct cetățenilor, proiectele cu impact la nivel local și proiectele de interconectare strategică”, a spus președintele Iohannis, întâlnirii anuale cu șefii misiunilor diplomatice acreditaţi la Bucureşti. (Sursa: Unimedia)

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Un soldat s-a SPÂNZURAT la o unitate militară din Someşeni

Publicat

in

De

Un soldat de la o unitate militară din Someșeni, de lângă Cluj-Napoca, a murit, luni, după ce a fost găsit spânzurat în cazarmă, scrie Mediafax.

Surse judiciare au declarat, luni,  că soldatul a fost găsit spânzurat la unitatea militară 01049 din Cluj-Napoca, din zona Someșeni.

Soldatul a fost găsit în cazarma unității.

Citește și: ȘOCANT – Un cunoscut cântăreț a MURIT pe scenă, în timpul unui concert

La fața locului a fost trimis un echipaj de Poliție și un echipaj medical de la ambulanță, fiind anunțată și conducerea Garnizoanei Cluj-Napoca.

Medicii au încercat în zadar să îl resusciteze pe militar, fiind declarat decesul.

Procurorii de la Parchetul Militar cercetează cazul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend