Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

SURSE Rareș Bogdan s-ar fi decis! Decizie neașteptată în privința candidaturii la alegerile europarlamentare din 2019

Facebook Twitter Google+
SURSE Rareș Bogdan s-ar fi decis! Decizie neașteptată în privința candidaturii la alegerile europarlamentare din 2019

Informații total neașteptate în privința candidaturii jurnalistului Rareș Bogdan la alegerile europarlamentare din luna mai a anului 2019!

Astăzi, Partidul Național Liberal decide cine va candida la scrutinul din luna mai, iar realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere” se duce la eveniment.

Conform surselor Bugetul.ro, Rareș Bogdan îi va refuza, însă, pe liberali, chiar dacă deputatul Florin Roman a anunțat, recent, că jurnalistul revine la PNL.

„Revenirea lui Rares Bogdan in PNL da fiori reci lui Liviu Dragnea și camarilei pesediste.

Spun revenirea întrucât Rares a fost in tinerețe liderul tinerilor liberali din Cluj Napoca. E un liberal autentic.

In timp ce Dragnea fura prin Teleorman, Rares făcea bani frumoși și cinstiti, fiind la un moment dat unul din cei mai importanți dealeri de telefonie mobila din Transilvania.

Vezi și EXCLUSIV Acuze grave la adresa aliaților lui Liviu Dragnea! Rolul serviciilor secrete

Născut la Ocna Mureș, cu tata director la UPSOM și mama, dascăl, cu bunici in Apuseni, Rares a învățat ce înseamnă sa fii patriot de mic copil, alături de moți, nu de hoți!

Rares Bogdan are o încredere imensa in rândul romanilor și este alături de președintele Klaus Iohannis, cea mai puternica voce anti-PSD!

Și mai mult decât orice: Rares iubește din suflet România!”, a scris, pe Facebook, Florin Roman.

Președintele PNL, Ludovic Orban, este cel care va alege persoana ce va deschide lista PNL la europarlamentare, nefiind necesar ca acea persoană să fie membru de partid sau să îşi fi depus dosarul de candidatură pentru alegerile în PE.

Liberalii mizează pe obţinerea 10 locuri de eurodeputaţi, însemnând un scor al PNL între 25 şi 30%. Configuraţia listei partidului condus de Ludovic Orban ar fi următoarea: Siegfried Mureșan (europarlamentar PNL), Mircea Hava, Vasile Blaga, Cristian Buşoi (europarlamentar PNL), Daniel Buda (europarlamentar PNL), Adina Vălean (europarlamentar PNL), Gheorghe Falcă, Dan Motreanu, Marian-Jean Marinescu (europarlamentar PNL).

Vezi și

Vești bune! De la 15 martie se va majora salariul mediu brut

Mare atenție!Toți românii sunt vizați-Riscați să fiți amendați pentru asta

Anunț important! Ce se va întâmpla cu polițele RCA

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments