spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

SURSE Panică mare în Guvern! Se închid ochii pentru oficialii europeni

Facebook Twitter Google+
SURSE Panică mare în Guvern! Se închid ochii pentru oficialii europeni

Agitație mare în Guvernul Dăncilă! Ministrul Afacerilor Interne și Ministerul de Externe s-au trezit cu o imensă problemă, pe care au rezolvat-o într-un timp record, pentru o delegație a UE.

Potrivit surselor Bugetul.ro, o importantă delegație de la Uniunea Europeană a aterizat, zilele acestea, la Timișoara, iar la hotelul sunt cazați Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a descoperit mari nereguli.

Conform informațiilor noastre, până joi, 21 martie, la solicitarea ANPC, Hotelul Continental din Timișoara ar fi trebuit să aibă închise alimentația publică și SPA-ul. Concret, acesta nu avea voie să mai servească mâncare și nici să mai aibă piscina și toate facilitățile de la SPA deschise.

„E o chestie foarte agitată la nivel de Interne și de MAE, că nu știu ce să facă cu ei (n.r. – membrii delegației)”, ne-au precizat sursele noastre.

Delegația a ajuns ieri, iar, după o serie de presiuni de la vârful Puterii, inspectorii de la OPC Timiș au efectuat un nou control, în urma căruia au stabilit că Hotelul Continental își poate redeschide serviciul de alimentație publică, dar nu și SPA-ul.

Reprezentanții hotelului susțin că nu sunt probleme

Contactați de Bugetul.ro, reprezentanții hotelului ne-au declarat că nu sunt probleme.

„Nu sunt probleme. Restaurantul funcționează, dar la SPA mai durează, pentru că bazinul e încă gol”, ne-au spus, vineri, reprezentanții Continental.

Informații referitoare la acest caz au fost prezentate, joi, în presa locală. În urma unui control la la cel mai mare şi cunoscut hotel timişorean, Continental, inspectorii de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului au luat mai multe decizii extrem de dure. Printre acestea s-a numărat închiderea restaurantului, parcării, piscinei şi centrului SPA, scrie debanat.ro.

Potrivit inspectorilor de la Protecţia Consumatorului, apa de la piscină nu avea parametri normali, una dintre probleme fiind concentraţia prea mare de clor. De asemenea, la centrul SPA s-a găsit inclusiv mucegai, astfel că atât piscina, cât şi centrul SPA au fost închise imediat. La restaurantul şi bucătăria hotelului au fost descoperit mult mai multe nereguli. Inspectorii de la CRPC au făcut o listă cu mai multe măsuri care trebuie remediate şi au închis restaurantul. În urma unui nou control a reieşit că mai existau doar două chestiuni nerezolvate. Totuşi, restaurantul a rămas închis. Trebuie spus că la Continental urmează să fie cazaţi mai mulţi oaspeţi străini care participă, în perioada 21-22 martie, la o conferinţă sub egida Uniunii Europene: „Europa Convergenței: creștere, competitivitate, conectivitate”. Se pare că pentru aceştia se va apela la un serviciu de catering.

Contactat pentru a comenta această situaţie, directorul hotelului, Sorin Guţă, iniţial n-a recunsocut faptul că ar fi fost un control cu consecinţele de mai sus. „Eu nu am proces-verbal. Să-l prezinte ei”, a declarat la început Guţă. Ulterior şi-a amintit: „A fost un control şi s-au îndeplinit toate măsurile”. Întrebat de ce este închis restaurantul, dacă au fost luate măsurile necesare, el s-a încurcat în declaraţii, ba că e închis, ba că e dechis, ba că nu sunt clienţi, scrie sursa citată.

Guţă a recunoscut şi faptul că piscina şi centrul SPA sunt închise, neputând da un termen pentru când vor fi redeschise. „Suntem într-o chestiune destul de profundă şi nu mă pot pronunţa”, a concluzionat filosofic Guţă.

În favoarea hotelului ar fi intervenit chiar șefa OPC Timiș, Mihaela Ignat, cea care ar fi făcut să dispară procesul-verbal referitor la controlul desfășurat la hotel. Ulterior, după o plângere la Poliție, documentul a reapărut.

Ignat a ajuns pe prima pagina a ziarelor, după ce și-a chestionat superiorul în privința relației pe care acesta o are cu Donald Trump, președintele SUA, conform presei locale.

Vezi și

EXCLUSIV Promisiunea pe care Rareș Bogdan i-o face celui mai mare dușman al său: ‘Niciodată’

EXCLUSIV Planuri mari pentru Rareș Bogdan în Parlamentul European – Cum îi va apăra pe toți românii

EXCLUSIV Pe cine vede Rareș Bogdan drept viitorul premier al României

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments