spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

SURSE A fost activată! Arma secretă pe care o scot din dotare partidele la alegeri

Facebook Twitter Google+
SURSE A fost activată! Arma secretă pe care o scot din dotare partidele la alegeri

Duminică, 26 mai 2019, românii vor vota la alegerile europarlamentare, dar și la referendumul pe justiție, inițiat la propunerea președintelui României, Klaus Iohannis.

Potrivit surselor Bugetul.ro, la alegeri, partidele ar apela la o armă secretă, anume acestea ar mobiliza clanurile interlope, pentru a vota într-un fel sau altul.

Conform informațiilor noastre, s-ar fi luat deja legătura cu unele grupări.

Vezi și EXCLUSIV Cine finanțează ONG-ul Declic, cel care a organizat mega-protestul ‘Toți pentru Europa’

De altfel, această informație, potrivit căreia clanurile înclină balanța electorală pentru un partid sau altul, a mai fost prezentată, anterior, în presa din România.

Săptămânalul ZIUAnews scria, în urmă cu câțiva ani, că „liderii politici se folosesc de serviciile oferite de grupările interlope, pentru câştigarea voturilor”.

„Clanurile au sarcina de a înclina balanţa electorală în favoarea candidaţilor cărora le sunt datori”, mai spuneau jurnaliștii citați.

La vremea respectivă, conform ZIUAnews, clanul Beinur, gruparea lui Florin Nicolae Ghinea, zis Ghenosu’, a lui Sandu Zamfir, zis Austrianu’, Cordunenii, „Frăţia”, clanul „Pară”, cel al lui Mararu, grupările Cârpaci, Stancu şi Covaci, a lui Bercea Mondialu’, clanul Butoane, cel al lui Titi Crăcănatu’, al lui Nicu Păun, gruparea lui Sile Pietroi şi a fraţilor Cămătaru speriau România și erau cele mai cunoscute grupări care puteau influenţa rezultatul votului la alegeri.

O parte dintre aceste grupări activează și în prezent.

Vezi și SURSE Lovitură pentru Klaus Iohannis, înainte de alegeri! Mișcarea făcută de #Rezist

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments