Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

SURPRIZĂ în turul optimilor din Liga Campionilor: Liverpool și PSG au fost învinse – VIDEO

Publicat

in

Atletico Madrid a învins Liverpool, scor 1-0, iar Borussia Dortmund a trecut de Paris Saint-Germain cu 2-1, marţi, în turul optimilor Ligii Campionilor.

Pentru Atletico a marcat Saul Niguez, în minutul 4.

Vezi golul AICI

La meciul de la Dortmund au punctat Haaland, în minutele 69 şi 77, respectiv Neymar, în minutul 75, pentru PSG.

Vezi golurile AICI

Miercuri au loc meciurile:

Atalanta (Italia) -Valencia (Spania)

Tottenham (Anglia) – RB Leipzig (Germania)

La 25 februarie se dispută partidele: Chelsea (Anglia) -Bayern Munchen (Germania) şi Napoli (Italia) – FC Barcelona (Spania), iar în 26 februarie se joacă Real Madrid (Spania) – Manchester City (Anglia) şi Olympique Lyon (Franţa) – Juverntus Torino (Italia).

Returul este programat la 10, 11, 17 şi 18 martie.

Finala competiţiei va avea loc la 30 mai, la Istanbul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Ministrul Muncii: Din 1 aprilie angajatorii pot depune la AJOFM documentele pentru șomaj tehnic / VIDEO

Publicat

in

De

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat marti intr-o conferinta de presa ca incepand de maine firmele, PFA-urile si alti angajati pot depune documentele pentru somajul tehnic.

„Ordonantele 30 si 32 au intrat in vigoare. Din 1 aprilie activitatea tuturor celor care solicita sprijin pentru somaj tehnic va fi in atentia AJOFM-urilor si AJPIS-urilor. Prin cele doua ordonante, Guvernul vine cu sprijin pentru acoperirea salariilor in cuantum de maxim 75% pentru toti angajatii cu contracte de munca afectate de situatia de criza. In agala masura, vein in sprijinul celor care desfasoara activitati prin alte forme contractuale.

AJOFM-urile din judetul in care angajatorul are sediul social vor primi prin mijloace electronice, incepand de maine, astfel incat sa se inchida luna martie, solicitarile pentru primirea fondurilor in vederea acoperirii cheltuielilor pentru personalul avand contract individual de munca pe care i-au inregistrat in REVISAL ca intrand in somaj tehnic”, a declarat ministrul

Ce trebuie sa depuna la AJOFM, prin mijloace electronice, un asemenea angajator care are angajati deja inscrisi in REVISAL ca trimisi in somaj tehnic:

  • O cerere
  • O declaratie pe propria raspundere
  • Lista angajatilor pentru care cere fondurile guveramentale
  • NU este nevoie de certificat de urgenta

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Washingtonul prelungește derogările vizând Rusia, China şi UE în dosarul nuclear iranian

Publicat

in

De

Statele Unite au prelungit derogarea anumitor proiecte în domeniul neproliferării nucleare legate de Acordul de la Viena din 2015 în dosarul nuclear iranian care autorizează Rusia, China şi statele membre ale Uniunii Europene (UE) să continue cooperarea cu Iranul, a anunţat Departamentul de Stat, relatează Reuters potrivit Agerpres.

Washingtonul a prelungit deja în mai multe rânduri scutiri vizând Rusia, China şi UE, care sunt părţi ale Acordului de la Viena, din care preşedintele american Donald Trump a retras Statele Unite în mai 2018, după care a restabilit şi înăsprit sancţiunile impuse Teheranului.

Aceste derogări sunt prelungite pe o perioadă de 60 de zile, a precizat luni Departamentul de Stat american.

În cadrul acordului internaţional semnat la Viena, intitulat Planul de acţiune global comun (JCPoA), Iranul s-a angajat să-şi modifice instalaţiile nucleare de la Arak şi Fordow astfel încât să îngreuneze producţia de material de fisiune folosit în scopuri militare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend