Conecteaza-te cu noi

SOCIAL

SUPER MECI ! Partidă omagială în memoria lui Nicolae Dobrin

Publicat

in

Vineri, 21 iulie, 2017, cu începere de la ora 18, Stadionul „Municipal” din Câmpulung va găzdui un meci de fotbal în memoria marelui Nicolae Dobrin, care în acest an, pe 26 august, ar fi împlinit 70 de ani, anunta oficialii clubului FC Arges.

Echipa Aro Câmpulung – la a căreri promovare în divizia B (in urmă cu 22 de ani) a contribuit din plin Nicolae Dobrin, va evolua împotriva unei selecționate compusă din foste glorii ale fotbalului românesc.

Din selecționata „Stelele fotbalului românesc” vor face parte: Silviu Lung, Dani Coman, Cristi Dulca, Emil Săndoi, Daniel Florea, Tibor Selymes, Dorinel Munteanu, Ioan Ovidiu Sabău, Adrian Mutu, Adrian Ilie, Sabin Ilie, Sorin Cârţu, Ilie Balaci, Dănuţ Lupu, Marius Niculae, Augustin Călin, Jean Vlădoiu. Antrenor va fi Anghel Iordănescu.

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilelor Municipiului Câmpulung. Intrarea va fi liberă.

Comenteaza cu profilul de FB

Anchete

EXCLUSIV Atenție! Provincialii care lucrează și locuiesc în București nu-și vor putea petrece Sfintele Paști în sânul familiei

Publicat

in

De

Provincialii care lucrează și locuiesc în București nu-și vor putea petrece noaptea de Înviere în sânul familiei. Surse oficiale au precizat, pentru Bugetul.ro, că, potrivit Ordonanței Militare nr. 3 din 2020, provincialii nu se vor putea duce în localitatea de baștină, cu ocazia Sfintelor Paști, dacă nu au făcut-o deja.

Singura excepție o reprezintădeplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/ însoțirea copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori deces al unui membru de familie”, au declarat, pentru Bugetul.ro, surse oficiale.

Vezi și EXCLUSIV E loc de combinații! Poliția de Frontieră cumpără măști de protecție cu negociere ‘la secret’

ORDONANȚA MILITARĂ nr. 3 din 24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19

Art. 1. – Se interzice circulația tuturor persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, cu următoarele excepții:

‘d) deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/ însoțirea copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori deces al unui membru de familie’ – este singura excepție”, au spus sursele noastre.

Gabriela Firea: 4 milioane de oameni în București

În toamna anului trecut, primarul Capitalei, Gabriela Firea, dezvăluia că sunt peste patru milioane de oameni în Capitală.

Primarul Bucureștiului a spus, la vremea respectivă, că sunt mulți angajați din multinaționale, studenți și alți cetățeni care locuiesc în Capitală, fără a avea buletin de București.

„Traficul este cea mai mare problemă a noastră. Un oraş construit pentru un milion de cetăţeni … Suntem peste patru milioane după toate studiile, în Bucureşti sunt peste patru milioane de cetăţeni. Peste patru milioane, sunt foarte sigură, sunt date statistice. După ultimul recensământ erau două milioane şi jumătate, dar recensământul are deja 10 ani şi jumătate. Eu vorbesc real, ce este în Bucureşti în momentul în care adunăm toţi angajaţii din multinaţionale care vin din ţară, nu şi-au făcut încă acte din Bucureşti, toţi studenţii, toţi turiştii şi ceilalţi cetăţeni care trăiesc în Bucureşti, dar nu au forme legale, nu au buletin de Bucureşti”, a declarat primarul general al Capitalei, la DC News.

Vezi și Vești pentru pensionari în plină criză de coronavirus! Pensiile, în pericol?

Aplauze pentru Marcel Vela! Șeful MAI a rezolvat problema în timp-record

Premierul Ludovic Orban, reacție pentru Bugetul.ro: ‘Analizăm’

EXCLUSIV Sunt vizați toți românii care stau la bloc! Singura condiție cu care administratorul vă poate face public numele la avizier

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Anchete

EXCLUSIV E loc de combinații! Poliția de Frontieră cumpără măști de protecție cu negociere ‘la secret’

Publicat

in

De

Dezvăluire Bugetul.ro. După scandalul iscat de achizițiile făcute prin Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC), se pare că autoritățile încep să treacă totul „la secret”, prin această lăsând loc de și mai multe semne de întrebare. Concret, Poliția de Frontieră, condusă de chestorul Ioan Buda, fost șef al Poliției Române, se pregătește să cumpere măști de protecție prinNegociere Fără Publicare Prealabilă (N.F.P.P.) conform prevederilor art.104 alin. (1) lit. c) din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare”. Valoarea contractului este de 2.000.000 de lei (fără TVA). Conform anunțului făcut de IGPF, „Achiziţia se finalizează prin: încheierea unui acord-cadru, fără reluarea competiției”. Recent, surse care au dorit să rămână sub protecția anonimatului au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că mai-marii țării vor începe să facă achiziții la secret, după scandalul uriaș declanțat după achizițiile făcute prin ONAC, care au demis la retragerea pe „linie moartă” a lui Victor Costache, fost ministru al Sănătății.

Vezi și Aplauze pentru Marcel Vela! Șeful MAI a rezolvat problema în timp-record

Concret, în 2 aprilie, Poliția de Frontieră a făcut un „anunț publicitar la procedura de achiziție având ca obiect atribuirea acordului-cadru de achiziție publică de măști de protecție”. Instituția condusă de chestorul Buda a demarat negocierile pentru achiziția publică de echipamente de protecție, respectiv: mască de protecție respiratorie individuală pentru domeniul medical, de unică folosință.

Tipul procedurii de atribuire este: „Negociere Fără Publicare Prealabilă (N.F.P.P.) conform prevederilor art.104 alin. (1) lit. c) din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare”.

Vezi și Premierul Ludovic Orban, reacție pentru Bugetul.ro: ‘Analizăm’

Valoarea totală estimată a achiziţiei: 2.000.000 lei, fără TVA. Achiziţia se finalizează prin: încheierea unui acord-cadru, fără reluarea competiției, se precizează în anunțul IGPF.

Mai mult, Poliția de Frontieră informează că ședințele de evaluare și de vizualizare ale ofertelor nu sunt publice.

Data limită de depunere a ofertelor: 08.04.2020 ora 13:00

Şedinţele de evaluare nu sunt publice.

Data limită de vizualizare a ofertelor: 08.04.2020.

Ședinţa de vizualizare a ofertelor nu este publică.

Şedinţa de negociere va consta în retransmiterea formularului de ofertă în urma solicitării comisiei de evaluare, după etapa de calificare a ofertanților.

În urma derulării etapei de negociere, ofertanţii vor depune ofertele finale semnate de către de reprezentantul legal sau persoana împuternicită în termen de maximum o zi lucrătoare de la data solicitării comisiei de evaluare la adresa de e-mail igpf@mai.gov.ro .

Runda de negociere cu ofertanții ale căror oferte au fost declarate admisibile va avea ca obiect prețul ofertat ( în Formularul 4 și 5).

Autoritatea contractantă îşi rezervă dreptul de a atribui acordul-cadru pe baza ofertei iniţiale, fără negociere:

în cazul în care un ofertant nu dorește să depună o ofertă îmbunatățită și declară acest aspect odată cu oferta inițial depusă;
dacă există un singur ofertant admisibil.
IX Garanţia de bună execuţie

Având în vedere termenul de livrare de trei zile lucrătoare și opțiunea autorității contractante de a încheia contracte subsecvente cu promitenții furnizori doar în situația existenței stocului de măști de protecție precum și procedura de achiziție organizată, respectiv negociere fără publicarea prealabilă, în baza art. 39 alin. (2) din HG nr. 395/2016, actualizată, autoritatea contractantă nu solicită garanție de bună execuție.

X. Alte informaţii:

Toate solicitările de clarificări vor fi transmise prin e-mail la adresa: achizitii.igpf@mai.gov.ro, anterior datei limită de depunere a ofertelor, persoana de contact Lucian Gogoi – șef Serviciu Achiziții;

Răspunsurile la solicitările de clarificări vor fi publicate pe SEAP prin republicarea anunțului de publicitate.

Plata se efectuează în lei în conformitate cu legislația națională în vigoare, atât din fonduri de la bugetul de stat cât și din fonduri externe nerambursabile”, informează IGPF.

Achiziția este acoperită de lege

Conform Art.104 alin. (1) lit. c) din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare, achiziția se poate face prin Negociere Fără Publicare Prealabilă „ca o măsură strict necesară, atunci când perioadele de aplicare a procedurilor de licitație deschisă, licitație restrânsă sau negociere competitivă nu pot fi respectate din motive de extremă urgență, determinate de evenimente imprevizibile și care nu se datorează sub nicio formă unei acțiuni sau inacțiuni a autorității contractante”.

Vezi și EXCLUSIV Sunt vizați toți românii care stau la bloc! Singura condiție cu care administratorul vă poate face public numele la avizier

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend