Conecteaza-te cu noi

STIREA TA

Publici baner

Daca esti un cititor cu atitudine sau reprezentantul unei companii sau unui partid, ai ajuns unde trebuie. Aici ai posibilitatea de a posta sub forma unei stiri informatiile tale si sau comunicate de presa.

Ai surprins imagini care pot fi transformate intr-o stire ? Ai un pont care poate deveni un subiect in ziar ? Ai ceva de spus despre ceea ce se intampla in aceasta tara ? Crezi ca poti face o analiza a unei situatii actuale ? Te-ai simtit umilit de un angajat al statului platit din banii tai ? Un medic, un politist, un functionar din primarie, din prefectura sau din orice alta institutie a statului si-a aratat nesimtirea pe nervii si banii tai ?

Te provocam sa faci pe ziaristul chiar aici, unde poti publica rapid o stire scrisa de tine !

Nu iti cerem datele tale personale, asiguram confidentialitate Nu trebuie sa ne dai adresa ta de email dar, daca ai curaj, poti sa semnezi la sfarsitul descrierii macar cu un pseudonim.

NOTA: Stirea va fi publicata instantaneu pe site, la categoria aleasa si o vei putea imediat dupa ce ai dat ” ADAUGA STIREA ” !

 

 

ESTI GATA ? FOLOSESTE FORMULARUL DE MAI JOS.

ATENTIE ! Te rugam sa selectezi corect la  CATEGORIA STIRII. Trebuie doar sa selectezi STIREA TA.

[user-submitted-posts]

ATENTIE ! Stirile trebuiesc insotite de poze sau clipuri video. Clipurile video se trimit la adresa redactia@ziarulprofit.ro sau prin serviciile de transfer fisiere.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rotariu

    25 martie 2014 la 8:39

    Gestionarele acestui magazin „Laura” sunt indiferente la sesizari si nepasatoare la acest fapt.

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni