Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

STEINEL la ceas aniversar: de 22 ani la Curtea de Argeş 

Publicat

in

În urmă cu 20 de ani, Steinel Germania deschidea porțile fabricii de la Curtea de Argeș, începând fabricarea de produse la cele mai înalte standarde de calitate și în România. Pasiunea pentru inovație și tehnologie s-a perpetuat, Steinel rămânând compania care aduce cele mai noi tehnologii de iluminat cu senzor pe piața locală. Compania a evoluat permanent şi a contrubuit serios la dezvoltarea zonei prin prezenţa unităţii de producţie de aici care inglobeaza forţa de muncă specializată – circa 700 sute angajaţi – şi generează un venit suplimentar către bugetul local şi de stat prin taxele si impozitele plătite. In 2017, la adiversarea a doua decenii de existenţă pe piaţa din România, Steinel a inaugurat noua fabrică de la Curtea de Argeş, pe locul unde altă data a funcţionat ARPO, fosta fabrică de porţelan.

„German Quality”, provocarea Steinel

„German Quality” este pentru Steinel o provocare şi o datorie. Steinel răspunde acestei provocări cu competenţa celor peste 50 de ani de experienţă şi cu propriile fabrici. Zi de zi, bucată cu bucată, fiecare din produsele Steinel este fabricat în Europa, inclusiv la Curtea de Argeş. Steinel este compania germană care a revoluționat sistemele de iluminat prin introducerea tehnologiei de detecție în domeniul iluminatului, construind în 1987 prima lampă inteligentă dotată cu senzor de mișcare. Istoria Steinel datează însă din 1957, când Heinrich Wolfgang Steinel începe să producă pentru prima dată rezistoare electrice de încălzire. La scurt timp după terminarea studiilor, în 1959, acesta se dedică în totalitate micii companii a tatălui său, companie care producea elemente de încălzire pentru echipamente electrice precum uscătoare de păr, aparate de cafea și mașini de gătit ouă. Tot în aceeași perioadă, Heinrich preia conducerea companiei și pornește dezvoltarea de noi tehnologii, care urmează să redefinească confortul așa cum îl percepem în ziua de azi.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban a decis- Acești angajați nu vor mai fi taxați

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat marţi că nu intenţionează să schimbe legislaţia în cazul facilităţilor pentru IT-işti, însă a subliniat că nu crede în regimuri fiscale discriminatorii.

„Ştiţi că am avut nişte declaraţii legate de IT-işti. Deocamdată nu intenţionez să schimb legislaţia, dar o spun limpede: nu cred în regimuri fiscale discriminatorii. Regimurile fiscale discriminatorii generează extrem de multă tensiune, inclusiv presiuni uriaşe asupra Guvernului, pentru că dacă cineva beneficiază de un regim fiscal, oricine altcineva este legitimat să ceară un regim fiscal şi până la limita toată va spune ‘nu mai vrem să plătim impozit’ şi are argumente suficient de puternice”, a spus Orban la dezbaterea organizată de Confederaţia patronală Concordia „Dialog pentru dezvoltare”.

El a adăugat că facilităţile pentru IT au fost acordate în 2001 şi că la acea dată au avut un efect mult mai puternic în contextul impozitării progresive

Vezi și

EXCLUSIV Harta ‘pătaților’ din Poliție. Toți șefii controversați

EXCLUSIV Dumitru Coarnă îi vinde pontul cel mare lui Marcel Vela! Doi șefi din Poliție ce ar trebui executați

Anchetă incendiară. Greul din PNL și morișca banilor

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Tăierea fondurilor europene- România grav afectată! Corina Crețu oferă soluția

Publicat

in

De

Negocierea bugetului UE a fost întotdeauna un subiect dificil de abordat și iată că România se află în posibilitatea de a resimți efectele tăierii fondurilor europene. 

Potrivit flux24.ro, România, grav afectată de posibila tăiere a fondurilor europene de coeziune dorită de Germania, Suedia, Austria, Finlanda și Olanda. AVERTISMENT: ”Efecte negative nu doar asupra dezvoltării regiunilor şi oraşelor UE, dar și riscuri politice grave”.

O coaliţie de oraşe, regiuni şi asociaţii care susţine politica europeană de coeziune le-a cerut marţi liderilor statelor UE ca în viitorul cadru financiar multianual pentru perioada 2021-2027 să fie menţinut bugetul din actuala perioadă de programare ce se încheie în 2020 alocat politicii de coeziune, politică menită să reducă decalajele de dezvoltare în interiorul UE.

Alianţa pentru Coeziune, ce reuneşte 122 de regiuni, 140 de oraşe şi unităţi administrativ-teritoriale ce însumează 97% din populaţia UE, a trimis marţi o scrisoare preşedintelui Consiliului European, Charles Michel, precum şi tuturor şefilor de stat sau de guvern din ţările UE pentru a le solicita alocarea unei finanţări suficiente pentru politica de coeziune.

Sunt foarte îngrijorată de propunerea Preşedinţiei finlandeze, care vizează reduceri masive din fondurile europene pentru ţările mai puţin dezvoltate. Tocmai de aceea cred că România împreună cu prietenii, mai ales cei din estul european, trebuie să facă front comun pentru a apăra această propunere a Comisiei Europene, care a fost depusă pe masa Parlamentului şi Consiliului European încă din 2 mai 2018”, a spus Corina Creţu.

Negocierea bugetului UE este mereu o chestiune dificilă, ce provoacă disensiuni între statele beneficiare nete şi contributoare nete. Cele din urmă consideră că în prezent există noi priorităţi pentru viitorul cadru financiar multianual, precum migraţia, apărarea sau mediul, ceea ce ar diminua alocările pentru politicile tradiţionale, respectiv politica de coeziune şi politica agricolă comună, spre nemulţumirea statelor central şi est-europene, care acuză de asemenea introducerea unor condiţionalităţi noi pentru accesarea fondurilor europene. Situaţia este complicată şi mai mult de retragerea Regatului Unit din UE, un stat care a fost contributor net la bugetul comunitar.

Vezi și :

EXCLUSIV Harta ‘pătaților’ din Poliție. Toți șefii controversați

EXCLUSIV Dumitru Coarnă îi vinde pontul cel mare lui Marcel Vela! Doi șefi din Poliție ce ar trebui executați

Anchetă incendiară. Greul din PNL și morișca banilor

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend