spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Stefan Dumitrache: „Casa Regala arata lipsa de respect pentru Regele Mihai – Unde s-a pomenit inmormantare noaptea?”

Facebook Twitter Google+
Stefan Dumitrache: „Casa Regala arata lipsa de respect pentru Regele Mihai – Unde s-a pomenit inmormantare noaptea?”

Conform programului oficial, funerialiile Regelui Mihai I al Romaniei nu vor respecta toate regulile impuse de gradele acestuia, de faptul ca vorbim de un fost sef de stat si ultimul maresal in viata al Romaniei.

Iar daca ieri Principesa Margareta anunta ca va respecta traditia, acest lucru nu mai este valabil astazi dupa ce a fost anuntat programul oficial in care nu se aduce vorba de traditia trenului regal. Nici regulile nu mai sunt respectate pentru ca in program nu se vorbeste de afetul de tun pe care trebuia depus sicriul ultimului maresal in viata al Romaniei.

Chestionat pe aceasta tema, Stefan Dumitrache a declarat pentru PROFIT ca, parerea sa este ca membrii Casei Regale arata, prin acest program, lipsa de respect fata de Regele Mihai. „Programul arata clar ca nu se respecta traditia pentru ca nu va fi adus cu trenul si nu se respecta regulile pentru ca nu va fi pus sicriul pe afet de tun. In plus, nu s-a mai pomenit niciodata in istorie asa ceva, ca o inmormantare sa aiba loc noaptea, cred ca este chiar impotriva traditiei ortodoxe. Imi pare rau sa spun ca de aceasta data lipsa de respect fata de Regele Mihai I vine chiar din interiorul Casei Regale.” a spus Stefan Dumitrache.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....