spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Start LICITATIE pentru Bazinele de Inot – ANUL VIITOR ar putea fi gata

Facebook Twitter Google+
Start LICITATIE pentru Bazinele de Inot – ANUL VIITOR ar putea fi gata

Primaria Curtea de Arges a lansat pe SEAP licitatia in vederea construirii bazinelor de inot atat de asteptate in municipiu. Conform anuntului insa nu sunt sanse ca anul acesta bazinele sa fie gata pentru ca termenul acordat acestei lucrari este de 7 luni de zile.

Prin viitorul contract de achiziție publică se intenționează realizarea investiției „Complex Natație” prin realizarea uni bazin de înot cu structura de rezistenta din panouri de otel zincate, plastifiate, finisate la interior cu membrana din PVC armat sudata la cald iar structura de acoperire realizata din arce structurale cu lemn lamelar ce se descarcă pe fundații din beton armat. Aceasta va fi acoperita cu o membrana din PVC multistrat, transparenta, cu o zona translucida care permite pătrunderea luminii naturale.

Investiția este împărțită în 5 obiecte și anume:  bazin de înot semi-olimpic 25m x 16m (cu instalațiile aferente); bazin de agrement 16m x 8m (cu instalațiile aferente);  camera tehnică si vas de compensare  structura acoperitoare (cu instalațiile aferente);  vestiar (recepție, grupuri sanitare, cabinet medical, spatii administrative), zona de așteptare Întocmirea propunerii tehnice și a celei financiare va ține cont de această structură a investiției.

Valoare estimata totala, bani care s-au acordat din bugetul local si nu prin vreo finantare de la stat sau din fonduri europene este de  3,060,386 RON.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....