Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

START CAMPANIE ! Adoptă o groapă regală în Curtea de Arges

Publicat

in

Pentru ca s-au inmultit sub privirile nepasatoare ale autoritatilor si nimeni nu are grija de ele, ziarul PROFIT lanseaza, de astazi, campania „Adoptă o groapă regala in Curtea de Arges”.

Gropile de pe majoritatea strazilor din orasul regal Curtea de Arges sunt ale ale nimănui. Nesupravegheate, nesemnalizate si parasite,  gropile regale s-au inmultit si s-au  transformat intr-un real pericol pericol pentru participanţii la trafic. De aceea ziarul nostru a decis sa lanseze  campania „Adoptă o groapă regala in Curtea de Arges”, o campanie  prin care orice cetăţean al municipiului nostru să aibă posibilitatea de a adopta o groapă cum rar intalnesti in Romania.

Acum ai sansa de a deveni parintele unei gropi regale ! Nu orice roman aceasta sansa, sa fie parintele unei gropi regale.

Asa ca, daca esti decis să adopţi una dintre gropile regale care se cască pe strazile orasului regal, tot ceea ce trebuie să faci este să-ţi alegi una si sa-ti scrii numele alături de acea groapă. Fie direct pe strada respectiva, fie facand o poza, ca cea de mai sus, si sa o trimiti pe adresa ziarului sau pe pagina noastra de facebook.  Pentru ca nu e orice groapa, ci una regala, nu trebuie să o uzi sau să o hrăneşti, groapa creşte şi singură gratie autoritatilor. Poti insa sa o ingrijesti altfel, poate, poate, primaria se va indura si o va lua sub aripa ei.

Asa ca, hai, fii uman ! Adoptă si tu o groapă regala in Curtea de Arges. Dupa ce ai facut poza si ai marcat-o ca fiind a ta, posteaza pe pagina noastra de facebook sa vedem cate like-uri strangi, adica ce parinte bun de groapa regala esti ! Nu uita sa ne spui locatia, mai exact strada pe care se afla.  Gropile care vor strange cele mai multe like-uri vor fi monitorizate de noi pentru a vedea cum evolueaza – se largesc, se adancesc, se micsoreaza si vor fi incluse in harta orasului regal cu numele tau: Groapa lui Mircea, Groapa Mirelei, etc

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Olguța Vasilescu o atacă pe Violeta Alexandru: Defazată rău, doamna!

Publicat

in

De

Lia Olguța Vasilescu a reacționat după ce Violeta Alexandru a spus că cea care a semnat contractul cu firma de lifturi este fostul ministru al Muncii.

,,Asa zice Baubau? Ca am semnat eu contractul cu firma de lifturi? 😂 Ieri, in comisie spunea ca din cauza PSD nu s-au scanat cartile de munca in perioada 2006-2010. Intrebare de baraj: cati ministri la Ministerul Muncii a avut PSD in acea perioada? Raspuns final: niciunul! Defazata rau, doamna! Ca sa nu mai zic ca tot ce se intampla rau in viata ei trista are impresia ca i se trage de la PSD si Olguta Vasilescu…😜”, a scris Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Veste bună! O nouă categorie de angajați va beneficia de salarii majorate

Publicat

in

De

Salarii majorate pentru o nouă categorie de angajați! Ministrul Lucian Bode a făcut marele anunț, astăzi,20 februarie 2020, în prezența ministrului Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru,la sediul Ministerului,acolo unde a avut loc  întâlnirea cu Dumitru Costin, președintele Blocului Național Sindical, reprezentanții Federației Sindicatelor Poștașilor și ai managementului Companiei Naționale Poșta Română.

”Angajații Poștei Române de foarte multe ori au fost uitați când a venit vorba de îmbunătățirea condițiilor de muncă. Am văzut cum diverși manageri ce s-au perindat la conducerea companiei au fost acolo doar pentru a-și face imagine și pentru a bifa în CV o funcție. Astăzi suntem în situația în care trebuie să luăm urgent măsurile care să determine îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru salariații Poștei. Să le ceri angajaților Poștei să își facă treaba, dar tu ca și management al companiei să nu le asiguri condiții normale de muncă nu este în regulă. Mi-ar fi plăcut să îi văd pe acești foști șefi ai Poștei, măcar o dată să vadă ce înseamnă să mergi prin ploaie, noroaie sau arșița verii cu geanta de poștaș. De aceea, am cerut noului management al Poștei, să găsească soluții pentru ca munca acestor oameni să fie cu adevărat prețuită. Ei merită tot respectul nostru și sunt sigur că dacă se va face tot ceea ce și-a propus noul management al companiei, în curând vom vedea o redresare atât sub aspectul situației financiare cât și al calității serviciilor„ a declarat ministrul Lucian Bode.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend