spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Spre disperarea locuitorilor – Manelele urlǎ la Târgul de Valentine`s de pe Bulevard

Facebook Twitter Google+
Spre disperarea locuitorilor – Manelele urlǎ la Târgul de Valentine`s de pe Bulevard

La sfârşitul lunii noiembrie, mai mulţi locuitori ai municipiului Câmpulung reclamau faptul cǎ piaţa primǎriei a fost transformatǎ într-o adevǎratǎ ţigǎnie. Tarabele cu mici, fumul gros şi mirosul persistent i-au deranjat la culme pe cei care au învǎţat noţiunea de Târg din alte oraşe mult mai civilizate ale ţǎrii.

Zilele trecute însǎ, de aceastǎ datǎ, pe Bulevardul Pardon, a reînceput nebunia. Manelele urlǎ la maxim din tarabele venite în fosta capitalǎ a ţǎrii româneşti pentru un aşa târg de Valentine`s Day.

Unul dintre consilierii locali ai Câmpulungului, liberalul Lucian Ionescu se declarǎ la rândul sǎu nemulţumit de felul în care primǎria şi implicit primarul Liviu Târoiu înţeleg sǎ organizeze un eveniment. « Tigǎnia s-a mutat pe bulevard, pe aceleaşi ritmuri de manele date la maxim, sesizate de cetǎţenii care lucreazǎ la magazinele din apropiere. Mǎ pot preface cǎ înţeleg trocul pe care-l aveţi cu cei de la Târgovişte dar, domnilor care conduceţi oraşul, le puteţi spune sǎ stingǎ manelele ? Nu de alta, dar, drumul capitalelor Tǎrii Româneşti  nu trebuie sǎ fie pavat, de la Târgovişte cǎtre Câmpulung, cu ritmuri de manele » spune liberalul Lucian Ionescu.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....