spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

SPGC-ul s-a pregatit de iarna – Vezi ce masuri s-au luat la Curtea de Arges

Facebook Twitter Google+
SPGC-ul s-a pregatit de iarna – Vezi ce masuri s-au luat la Curtea de Arges

La Curtea de Arges pregatirile pentru prima zapada sunt pe ultima suta de metri. Serviciul Public de Gospodarire Comunala, care se va ocupa de deszapezirea municipiului a facut stocul de antiderapant si a verificat utilajele cu care se va interveni.

„Am incheiat achizitiile pentru 240 de tone de sare, care trebuie sa vina, dar oricum mai avem 100 de tone pe stoc. Avem si 700 de tone de nisip asa ca din acest punct de vedere nu vor fi probleme. In cazul in care ne va ramane nisip il vom folosi la statia de asfalt iar pentru sare comenzile vin treptat, in functie de cat avem nevoie” a declarat pentru PROFIT Ioan Ghita.

De asemenea acesta a mai spus ca in ultima perioada au fost facute verificari ale utilajelor cu care se va interveni la deszapezire. Sacii cu antiderapant au fost si ei pregatiti si astazi au fost amplasati in zonele cu risc din municipiu.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....