Conecteaza-te cu noi

EVENIMENTE / CINEMA

Spectacol folcloric la Mioveni-Pe scenă va urca şi Ştefania Vorovenci!

Publicat

in

Cu doar o zi înainte de ziua femeii, în oraşul Mioveni va avea loc un spectacol folcloric în cadrul căruia pe scenă vor urca mari personalităţi ale muzicii populare, cum ar fi: Constantin Enceanu, Maria Ionescu Căpitănescu, Mâțu Stoian, Georgeta Chițoran, Ansamblul „Plai de Dor” al Centrului Cultural și Taraful „Iancu Jianu”.

Alături de aceştia va cânta şi Ştefania Vorovenci, tânăra în vârstă de 18 ani, elevă la Liceul Teoretic ,,Iulia Zamfirescu’’ din Mioveni, extrem de pasionată de muzica uşoară, dar şi de cea populară, pe care v-am prezentat-o zilele trecute.

Spectacolul se va desfăşura începând cu ora  ora 18:00, în sala de spectacole a Centrului Cultural Educativ, iar prețul unui bilet este de 30 de lei. Îl puteţi achiziţiona de la sediul Centrului Cultural, de luni până vineri, între orele 08:00 – 16:00.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Concerte la Mioveni: Uite ce artiști fac show la Târgul de Crăciun

Publicat

in

De

Prim]ria Mioveni păstrează și în acest an tradiția si, pe 5 decembrie, în Ajun de Sfântul Nicolae, se va aprinde  bradul de Crăciun, moment care va marca startul celei de-a patra editii a „Târgului de Crăciun” din Mioveni.Astfel, în zilele de 12, 13, 14 și 15 decembrie vor fi organizate zilnic spectacole cu artiști îndrăgiți și multe surprize.Mai exact, Ansamblul „Balada Humorului”, Marcela Fota,  Wendell, Nicolae Datcu, Amna, Alina Eremia & Band, Nicoleta Oancea& Band,Sandra N, Randi & Band și Cătălin Măruță și-au anunțat prezența la Mioveni.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

NU RATA ! Vineri, super show etno cu Radu Ille, doar La Conac

Publicat

in

De

Va fi super show vineri, 22 noiembrie, la restaurantul La Conac din Curtea de Argeș ! Radul Ille , îndrăgitul interpret de muzica etno-dance va susține un concert de excepție pentru argeșeni.
„Artistul sufletului tău”, așa cum îi place să i se spună, Radu Ille este numai un zâmbet atunci când urcă pe scenă și înveselește de fiecare dată publicul care participă la evenimentele sale. Vino sa te convingi de asta, vineri 22 noiembrie, doar la restaurantul La cInac din Curtea de Argeș.

Rezervări la nr:  0740.077.889

Pret Bilet: 40 Lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend