Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Specialiștii spun că prin 2017 o să cam abandonăm Facebook

Publicat

in

Nu prea sunt eu mare fan de predicții. Indiferent că vorbim despre Nostradamus sau despre pariuri. Iar când vine vorba despre a te uita în viitor, cum ar veni, în ceea ce privește zona de social media, am renunțat de multă vreme să cred că cineva știe sau măcar are vagi bănuile despre ce se va întâmpla în zona asta absolut bulversantă ca dezvoltare și ca evoluție.
Dar asta nu înseamnă că nu sunt atent la ce se spune. Și ce se predictează (sau cum se zice). Și, dacă tot sunt atent, am zis că nu ar strica să vă spun și vouă.
Psiholog Iuliana Fulas
Oamenii de știin… citeste mai mult

Vezi sursa

Source Article from http://revistablogurilor.ro/specialistii-spun-ca-prin-2017-o-sa-cam-abandonam-facebook/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NATIONAL

Euro trades at 4.7808 lei

Publicat

in

De

The exchange rate of the national leu currency resulting from the quotations announced on Thursday by the banks authorised to operate on the currency market is as follows:

CURRENCY SYMBOL RON

1 Euro EUR 4.7808

1 US dollar USD 4.3144

1 Swiss franc CHF 4.3531

1 British pound GBP 5.5850

100 Japanese yen JPY 3.9721

1 Moldovan leu MDL 0.2478

1 Russian rouble RUB 0.0676

1 new Turkish lira TRY 0.7572

1 Chinese renminbi CNY 0.6136

1 gram of gold XAU 203.6385

1 SDR XDR 5.9389

The exchange rates of the currencies included in the list are based on the quotations of the banking companies authorized to carry out operations on the currency market. This list does not make it compulsory to use the exchange rates of currencies and gold in actual transactions of currency exchange and book entries.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ce au găsit polițiștii în mașina unui contrabandist din Arad: Bărbatul a fost reținut pe loc

Publicat

in

De

Un pistol cu gaz și bilă de cauciuc, cartușe și aproape 30.000 de pachete de țigări netimbrate au găsit polițiștii arădeni la un bărbat acuzat de contrabandă, potrivit Mediafax.

Polițiștii din Arad anunță, joi, că miercuri au făcut percheziții în comuna Secusigiu, la două imobile ale unui bărbat de 37 de ani.

Potrivit IPJ Arad, în curtea unuia dintre imobile a fost găsit un camion în al cărui compartiment de marfă erau 27.500 de pachete de țigări, iar în imobil alte 2.000 de pachete de țigări netimbrate de diferite mărci, care ar proveni din contrabandă.

Citește și: PRAF în ochi: MAREA schimbare din ministerul Sănătății înseamnă REDUCEREA numărului de posturi de la 384 la 380

În al doilea imobil au fost găsite 18 pachete de țigări netimbrate de diferite mărci, precum și un pistol cu gaz și bilă de cauciuc, 4 cartușe de vânătoare calibrul 12, 32 cartușe cu bilă, un cartuș glonț calibrul 357 și 7 articole pirotehnice.

Întreaga cantitate de țigări, camionul, arma și muniția au fost confiscate, iar în cauză s-a deschis un dosar penal pentru contrabandă calificată.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

COMENTARII FACEBOOK

În Trend