spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Specialistii GOOGLE vin sa tina cursuri la Colegiul Vlaicu Voda

Facebook Twitter Google+
Specialistii GOOGLE vin sa tina cursuri la Colegiul Vlaicu Voda

Specialiştii Google vin în Curtea de Arges pentru a discuta cu tinerii despre tehnicile şi uneltele de promovare online şi nu numai.
Participă gratuit la Atelierul Digital cu traineri certificaţi Google şi poţi face primii paşi spre certificarea în Digital Skills recunoscută la nivel european! Cursul va avea loc Vineri, pe 19 Mai, începând cu orele 13:00, în cadrul Colegiului Național Vlaicu Voda.
Află mai multe şi înscrie-te gratuit pe www.atelieruldigital.com
Evenimentul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania.
Atelierul Digital presupune o serie de cursuri gratuite, livrate de traineri certificaţi Google, care au ca ţintă tinerii indiferent de facultate, profil sau ocupatie. Cursul este introductiv, are o durată de aproximativ 3 ore şi acoperă următoarele subiecte:
– Importanța prezenței online
– Social Media
– SEO si SEM;
– Web Analytics;
După cursul offline ce va avea loc la Curtea de Arges, participanţii pot continua cursul online fără taxă, iar după parcurgerea a 23 de module de învăţare pot da examenul în urma căruia vor obţine certificarea aprobată de Google şi IAB Europa şi recunoscută de toţi angajatorii Uniunii Europene.
Locurile sunt limitate aşa că nu uita să te înscrii pe www.atelieruldigital.com!

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....