spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Sorina Pintea, reacționează: ‘Eu credeam că va veni să sprijine reforma în Sănătate, pentru că este preşedintele tuturor românilor’

Facebook Twitter Google+
Sorina Pintea, reacționează: ‘Eu credeam că va veni să sprijine reforma în Sănătate, pentru că este preşedintele tuturor românilor’

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a reacţionat din nou la afirmaţiile lui Klaus Iohannis conform căruia aceasta „a pornit o campanie mai degrabă de imagine decât una de informare prin spitalele din ţară”, ministrul afirmând că preşedintele „a blamat” munca managerilor de spitale şi investiţiile făcute în aceste unităţi.

„Îl asigur că voi continua aceste controale inopinate. Dacă dânsul consideră că sunt campanii de imagine e perfect. Voi face în continuare acest lucru. Dar cred că nu este la curent cu ce s-a întâmplat şi cu ce realizări avem din programul de guvernare, chiar pe sănătate. Mai trist e că a spus acest lucru în faţa unor manageri de spitale. A blamat, de fapt, munca lor şi investiţiile pe care Ministerul Sănătăţii le-a făcut în aceste spitale. Este trist. Este trist că a ajuns să discute în felul acesta despre ce se întâmplă. Eu credeam că va veni să sprijine reforma în Sănătate, pentru că este preşedintele tuturor românilor”, a declarat Sorina Pintea, miercuri seară, într-o emisiune la postul Digi 24.

Pintea a spus că va merge în continuare noaptea în spitale, după ce îşi termină treaba la minister.

Preşedintele Klaus Iohannis consideră „revoltător” faptul că ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, „a pornit o campanie mai degrabă de imagine decât una de informare prin spitalele din ţară”.

Vezi si

Vești importante pentru pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile

Detalii neștiute ies la iveală! Cum turna Kovesi la Washington!

Trădare pentru Carmen Dan! Cine e ‘Cârtița’ din cabinetul său și pentru care a girat în fața lui Liviu Dragnea

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments