Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

SONDAJ | La Curtea de Argeș USR câștigă lejer primăria ! Panțurescu și Mitrofan pe locurile 4 si 5

Publicat

in

Un sondaj online apărut astazi arata că , dacă duminica viitoare ar fi alegeri pentru primăria Curtea de Arges, actualul primar Panțurescu și vesnicul candidat liberal Cristian Mitrofan, cel cu plata apei in avans ca la prostituate, nu ar avea nicio sansa. Ba, mai mult, cifrele sondajului arata ca oamenilor li s-a luat de cei doi care se claseaza abia pe locurile 4 si 5. Acelasi sondaj mai arata ca primaria ar fi castigata fara drept de apel de candidatul USR cu un procent de 64%. Așadar, s-a trezit și Curtea de Argeș iar cetatenii vor cu totul altceva, nu aceiasi politicieni obositi si plimbati de colo colo, prin functii publice dar fara a face nimic.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Sorina Matei reacționează după ce DNA a confirmat flagrantul din biroul Sorinei Pintea: N-a pus mâna pe ”șpagă”

Publicat

in

De

Jurnalista Sorina Matei iese la atac după ce DNA a confirmat flagrantul din biroul Sorinei Pintea.

„Mic ghid util de prindere a ”dudelor DNA”. Exemplul Pintea: Când auziți de flagrant, din start, să vi se aprindă beculețele: ăla se face cel mai greu. Când auziți de sume mari, date în cash, în mână, gândiți-vă cum încap banii ăia într-un mic pliculeț. Când auziți că flagrantul e făcut de Sectia a II a, să știți că flagrant face doar Secția I.

Când auziți că se schimbă orele de flagrant, sumele, monedele, spețele, contractele, toate ca ciorăpeii, cu viteză nebună, să știți că-s problemuțe. Flagrantul, șpăgile, sunt pe cifre fixe, clare. Când auziți că de flagrant e lipit și coronavirusul, sunt problemuțe mai mari. Când auziți că a vorbit după 2 ore o fețiță cu ”șpăgăreasa” ”reținută din flagrant” la telefon și aia nu știa nimic, atunci începe noaptea minții.

Când auziți după ”flagrant”, în 1 oră sau 2 hai 3, nu se întâmplă nimic, decât percheziții, atunci se desfășoară showul. Îți aprinzi o țigară și aștepți circoteca. Când auziți că după alte 3 ore, iese și șeful instituției, public, în mod ilegal, să anunțe disperat flagrantul și mita, atunci înseamnă că Săpoca e acolo. E deja clar. Bei un suc în cinstea lor.

Când auziți că după alte 6-10 ore, după ”flagrant”, percheziții, ”reținere”, fără suspect, inculpat, fără audiere, e adus cel umflat la central și nu la ST local, care ar fi putut lejer face totul, atunci e cam altceva. Aștepți haosul.

Când auziți că ”șpăgăreasa” n-a pus mâna pe ”șpagă”, să știți că nu e flagrant. Și, cine știe, poate nici șpagă. Râzi în hohote de ei, ce să faci?”, scrie Sorina Matei pe Facebook.

Vezi și:

Apare o nouă lege a pensiilor! Cine sunt cei care ar putea avea noi beneficii

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Primele fotografii cu autobuzele hybrid din Capitală- Cu ce se laudă Gabriela Firea

Publicat

in

De

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a publicat, pe Facebook, primele imagini cu autobuzele nepoluante care vor circula prin București începând din luna aprilie.

,,#PremieraNationala #AutobuzeNepoluante #Hybrid #OxigenPentruBucuresti
#LuptaCuPoluareaContinua
Primele fotografii cu autobuzele hybrid Merdeces-Benz Citaro, care vor circula prin Bucuresti incepand din aprilie, in total in numar de 130. Este un pas important în diminuarea poluării generate de traficul urban.
Mercedes-Benz Citaro Hybrid este votat autobuzul anului 2019.

Practic, Bucurestiul va avea pt prima data in istorie in componenta flotei STB autobuze Hybrid.

Prototipul a sosit la Bucuresti ieri, pentru instruirea personalului si pentru probele aferente rodajului.

Valoarea totala a contactului este de aproximativ 50 demilioane de Euro cu tva.

Garantia de care dispun autobuzele Mercedes-Benz Citaro Hybrid este de 8 ani şi 480.000km, garanție de tip Full Warranty.

Domnul Bogdan Aldea, Director de vanzari la Mercedes Benz, a explicat cateva date tehnice :

Tehnologia hibridă ce echipează aceste autobuze face ca motorul electric, dispus între motorul termic și transmisia automată, să funcționeze atât ca agregat de antrenare a roților cât și ca generator de energie atunci când autobuzul frânează, energie care este la rândul ei este stocată spre a fi folosită la punerea în mișcare a autovehiculului.

Astfel, energia generată din frânare, pierdută în cazul autobuzelor convenționale, este folosită acolo unde este nevoie de ea mai mult – la pornirile de pe loc constante, generate atât de plecările din stațiile S.T.B. cât și de traficul urban aglomerat.

Această calitate duce la o reducere semnificativă a noxelor emise cât și a consumului de carburant.

Interiorul autobuzelor este modern, practic, dotat cu scaune tapițate și climatizare automată, cu o capacitate mare de transport călători (27 scaune si 80 locuri in picioare), cu funcții speciale destinate persoanelor cu dizabilități. Este dotat cu prize USB pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile, cu sistem informatic performant care permite atât furnizarea informațiilor în timp real despre călătorie pasagerilor, precum și furnizarea unor date importante despre starea de funcționare a autobuzului către Societatea de Transport București.

O atenție specială a fost acordată și postului de conducere al șoferului, acesta beneficiind de dotări de ultimă generație care îi cresc siguranța și confortul, respectiv îi reduc sursele de stres sau oboseală”, a postat Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook

#PremieraNationala #AutobuzeNepoluante #Hybrid #OxigenPentruBucuresti#LuptaCuPoluareaContinuaPrimele fotografii cu…

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 28 februarie 2020

Vezi și:

Apare o nouă lege a pensiilor! Cine sunt cei care ar putea avea noi beneficii

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend