spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

SONDAJ CURS – PSD rămâne în frunte, locul 2 disputat de PNL și ALDE – Galop de sănătate pentru Pro România

Facebook Twitter Google+
SONDAJ CURS – PSD rămâne în frunte, locul 2 disputat de PNL și ALDE – Galop de sănătate pentru Pro România

Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS a dat publicității datele privind Primul sondaj de tip OMNIBUS în Municipiul București. Cercetarea va fi făcută din două în două luni pe un eșantion reprezentativ de 1067 de respondenți pe bază de interviuri față în față la domiciliul acestora.

Potrivit primei cercetări efectuate în perioada 26 octombrie – 12 noiembrie dacă duminica ar fi organizate alegerile europarlamentare PSD ar fi votat de 38% dintre bucureșteni, urmat la egalitate de PNL și ALDE cu câte 15% din opțiuni. Surpriza o reprezintă PRO România care atinge în Capitală cota de 9%, urmat de USR și MRÎ cu 8 și respectiv 7 la sută. Clasamentul este încheiat de PMP care rezistă la pragul care i-ar da posibilitatea să rămână în joc.
De menționat că 35% din electoratul bucureștean nu a exprimat o opțiune.
Datele tehnice: Sondajul a fost realizat în Municipiul București pe un volum eșantion de 1067 respondenți și are o marjă de eroare de +/- 3,0% la un nivel de încredere de 95% prin interviuri față în față la domiciliul respondenților. Perioada: 26 octombrie – 12 noiembrie 2018.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....