Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Soluţii concrete pentru o comunǎ europeanǎ – Alexandru Borz are susţinerea celui mai bun primar al judeţului, Ion Georgescu de la Mioveni

Publicat

in

Candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Valea Danului, tânǎrul Alexandru Borz învaţǎ de la cei mai buni. Mai precis de la cel mai bun primar al judeţului, Ion Georgescu de la Mioveni care l-a asigurat de sprijin total şi mai ales consultanţǎ în domeniul administraţiei locale. Aşadar, Alexandru Borz vrea sǎ facǎ în aşa fel încât comuna Valea Danului sǎ îşi merite numele de comunǎ europeanǎ iar în acest sens are o serie de planuri pe care vrea sǎ le punǎ în aplicare începând cu acest an pentru  locuitorii comunei.

 

Proiecte pentru comuna Valea Danului

– reabilitarea drumului județean 703H prin asociere cu comunele Cepari, Șuici și Sălătrucu și Consiliul Județean;

– Extinderea alimentării cu apă și canalizare în zonele Borobănești, Herișani, Lunca, Ciurești, valea Danului, Cârstoaia, Bolculești, Bănicești și Vernești prina sfaltare, conform documentației aprobate pe o lungime de 7,80 km, acolo unde nu există alimentare cu apă și canalizare;

– Reabilitare drumuri comunale îm zonele Borobănești, Rădești, Herișani, Ciurești, Valea Danului, Cârstoaia, Bolculești, Bănicești și Vernești prina sfaltare, conform documentației aprobate;

– Cadastrarea și amenajarea terenului extravilan de pe raza comunei;

– Sprijinirea bisericilor din localitate prin:

  • construirea unei capele mortuare și montarea centralei termice la Valea Danului;
  • construirea unei capele mortuare și reabilitarea Monumentului Eroilor la Vernești;

– Finalizarea lucrarilor de la Baza Sportiva din zona Tunel;

– Sprijinirea cetățenilor din comună pentru întocmirea proiectelor pentru diferite măsuri finanțate de Uniunea Europeană și Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL);

– Menținerea tradiției comunei prin desfășurarea anuală a Zilelor Comunei Valea Danului;

– Organizarea de ședințe publice pentru un raport de activitate al administrației publice locale și preluarea solicitărilor cetățenilor;

– Sprijinirea activităților culturale, sociale și de sănătate la nivel local, și a ideilor constructive;

– Menținerea unei bune colaborări între Primărie, Biserică, Școală, Poliție, Societăți comerciale, Cabinete medicale;

– Atragerea de noi investitori în comuna noastră;

– Întreținerea tuturor obiectivelor și investițiilor din localitate.

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

S-a găsit explicația- Cum a trăit Ludovic Orban alături de soție și fiul lor, cu 3.100 de lei pe lună

Publicat

in

De

Deputatul PNL Răzvan Prișcă a declarat, joi, că premierul Ludovic Orban a putut trăi cu un venit de 3.100 de lei lunar, alături de soția casnică și de fiul minor, deoarece este vegetarian de 20 de ani.

„ Este un om departe de a fi extravagant, departe de a fi un cheltuitor pentru sine, de la telefonul pe care l-a avut multă vreme, care nu a fost deloc performant, este un om care trăiește destul de simplu și nu are ambiții de a fi în ton cu moda, pe haine, pe aparatură, este un om destul de simplu. (….) Este vegetarian cred că de vreo 20 de ani, nu știu, dar de ani buni”, a spus Răzvan Prișcă, la Digi24.

Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere și potrivit documentului premierul a obținut venituri în 2018 de aproximativ 3.100 de lei pe lună.

Ultimul preparat pe bază de carne, din care Ludovic Orban s-a ospătat acum 19 ani, a fost un biftec tartar. Premierul a hotărât să nu mai mănânce carne în timp ce își petrecea luna de miere, la Predeal. „Nu am renunţat la carne pentru a-mi proteja neapărat sănătatea, ci doar din principiu. Nu vreau să omor animale pentru a mă hrăni”, mărturisea Ludovic Orban.

Vezi și:EXCLUSIV Răsturnare de situație! Nu Liviu Dragnea a scris pe Facebook mesajul de 1 Decembrie

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea reorganizare! Șeful din MAI căruia i-a tăiat din atribuții

Modul de acordare al voucherelor de vacanță se schimbă-Care sunt noile reguli

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Corina Crețu- soluția pentru bugetul României!

Publicat

in

De

Corina Crețu, fost comisar european, îi îndeamnă pe președintele Iohanis și premierul Orban să militeze pentru varianta de buget al Uniunii Europene propusă de Comisia Juncker anul trecut. Corina Crețu susține că această variantă aduce mai mulți bani pentru România, Bulgaria, Grecia, Spania și Italia în exercițiul financiar 2021-2027 decât varianta propusă acum de Finlanda, care deține președinția Consiliului Uniunii Europene.

Potrivit România Tv , la 2 mai 2018, Comisia Europeană a propus un proiect de Buget al Uniunii Europene (Cadrul Financiar Multianual) echilibrat și echitabil pentru următorii șapte ani (2021 – 2027). Propunerea a fost precedată de o muncă asiduă, iar dacă aceasta va fi adoptată, pentru prima dată în istoria Uniunii Europene Politica de Coeziune va avea cea mai importantă alocare (374 de miliarde EUR pentru perioada 2021 – 2027).

În calitate de Comisar European pentru Politică Regională, convinsă fiind de nevoia reducerii decalajelor dintre regiunile europene, am luptat pentru un mod de calcul care să avantajeze țările mai puțin dezvoltate, iar fondurile europene să se aloce în funcție de Produsul Intern Brut pe cap de locuitor. Potrivit acestui mod de calcul, România, Bulgaria, Grecia, Spania și Italia ar avea mai multe fonduri europene pentru exercițiul financiar 2021-2027.

România ar fi avut șansa să adopte acest Buget pe parcursul mandatului său la Președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, dar a ratat această oportunitate, iar actualmente negocierile pentru Cadrul Financiar Multianual sunt blocate din cauza poziției unor state membre care refuză să contribuie cu o sumă mai mare la Bugetul UE.

Din păcate, Președinția Finlandeză a Consiliului Uniunii Europene propune o altă formulă de calcul decât cea stabilită inițial, care dezavantajează România. Împreună cu Victor Ponta și PRO România milităm pentru reducerea decalajelor dintre state și sperăm ca Guvernul si Președintele României să lupte în Consiliu pentru păstrarea variantei de Buget propuse de Comisia Juncker anul trecut.

Suntem într-un moment crucial și trebuie să depunem toate eforturile ca formula de calcul inițială să fie păstrată. Altfel, riscăm să pierdem sume importante de bani, în lipsa cărora dezvoltarea pe termen mediu a României ar putea avea de suferit”, a scris Corina Crețu pe Facebook.

Vezi și:

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Nu Liviu Dragnea a scris pe Facebook mesajul de 1 Decembrie

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea reorganizare! Șeful din MAI căruia i-a tăiat din atribuții

Modul de acordare al voucherelor de vacanță se schimbă-Care sunt noile reguli

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend