Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Solidaritate și momente excepționale la banchetul caritabil de la Bascov

Publicat

in

Locuitorii comunei Bascov afectați de inundațiile de la sfârșitul lunii iulie nu luptă singuri să-și refacă viața pe care apele le-au distrus-o în doar câteva minute. Autoritățile din Bascov au venit în sprijinul sinistraților, organizând joi seara, la Restaurantul Complexului Star din Bascov, un banchet de caritate. Evenimentul menit să aducă o rază de speranță în sufletele oamenilor năpăstuiți a fost organizat de Casa de Cultură „Adriana Trandafir”, Primăria şi Consiliul Local Bascov, iar toţi oamenii cu suflet au răspuns pozitiv invitației. Amfitrionii balului au fost primarul Gheorghe Stancu și directoarea Casei de Cultură din Bascov, Lorena Toma, secondați de realizatoarea emisiunii ”Argeșeni în lume”, Lavinia Năstase.

Mingea cu autografele jucătorilor de la Real Madrid, vedeta licitației

Bal Gica DobrinDupă cum o spune și sloganul balului – ”Apa trece, omenia rămâne”, argeșeni din mediile politice, de administrație și afaceri s-au dovedit a fi oameni receptivi la nevoile semenilor și au venit la evenimentul caritabil din Bascov. Au fost prezenți vicepreședintele CJ, Constantin Polexe, parlamentarii Andrei Gerea, Ionuț Elie Zisu, Cătălin Rădulescu, primari din județ, oameni de afaceri și reprezentanți ai administrației locale din Bascov. De altfel, toți cei 15 consilieri locali ai Primăriei Bascov și-au donat indemnizațiile pe luna în curs pentru a veni în sprijinul familiilor nevoiașe. Acțiunea caritabilă s-a bucurat și de prezența unor nume importante din sport, cum ar fi gimnasta Corina Ungureanu, care a felicitat organizatorii pentru inițiativă și a oferit spre licitație o medalie de aur. A fost prezentă și soția regretatului Nicolae Dobrin, Gica Dobrin, cea care a adus la licitație o adevărată bijuterie a fotbalului: o minge de fotbal veche de 10 ani cu autografele jucătorilor de la Real Madrid. De asemenea, fostul fotbalist Adrian Neaga a donat un tricou cu autograful lui Adrian Mutu, banii licitați pentru acesta ajungând la oamenii aflați în impas.

Talentele vip-urilor

bal 2Memorabile au fost și momentele în care vip-urile argeșene și-au scos la „vânzare” talentele într-un scop nobil – acela de a ajuta nişte oameni aflaţi într-o situaţie disperată. Pe lângă calitățile dovedite în mediile în care activează, la balul caritabil de la Bascov, personalitățile prezente au dovedit că au și alte talente. Spre exemplu, deputatul Mihai Deaconu de la PP-DD a arătat că știe să cânte foarte bine la muzicuță, fiind aplaudat de întreaga sală pentru prestația sa. Fostul prefect Gheorghe Davidescu a cântat o piesă populară fiind acompaniat de Orchestra Doina Bascovului, iar avocata Gabriela Zoană a interpretat la pian o baladă de Beethoven. Deși nu au fost prezenți la eveniment, prefectul Mihai Oprescu și președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, au donat câte ceva pentru această cauză nobilă. Prefectul Mihai Oprescu a trimis la licitație una dintre cele mai valoroase cravate pe care le deține, iar Florin Tecău a oferit organizatorilor mai multe monografii ale județului.

Modele unul și unul

bal 11Nu au lipsit nici momentele inedite cum ar fi prezentările de modă pentru copii, însă de departe cel mai apreciat moment, în special de către domni, a fost prezentarea unei colecții de modă a creatoarei Carmen Rădulescu. Modelele care au defilat au fost femei cunoscute în mediul public argeșean. În aplauzele domnilor, au pășit grațios Argentina Culcuș, directoarea Centrului Cultural Mioveni, Mariana Pană, directoarea adjunctă de la Mediu, jurnalista Simona Pomazan și Cristina Munteanu, directoarea Antena 1 Pitești, notărița Ana Stan, Gabi Zoană, directoarea adjunctă a Registrului Comerțului, deputata Ioana Dumitru și diverse femei de afaceri din Pitești. La final, primarul din Bascov a mulțumit celor prezenți pentru sprijinul acordat.

”În urma inundaţiilor din comuna Bascov au fost afectate peste 200 de gospodării, oamenii având nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. Prin organizarea banchetului  caritabil «Apa trece, omenia rămâne» am dorit să fim solidari cu durerea oamenilor şi să-i ajutăm. Mă bucur că au participat reprezentanți ai autorităţilor locale şi judeţene, directori de instituţii din  judeţul Argeş, oameni de afaceri, politicieni, feţe bisericeşti, în general oameni cu suflet care au demonstrat solidaritate. Este de datoria noastră să ajutăm localnicii care au suferit pierderi însemnate şi, prin organizarea acestui eveniment, am reușit să strângem o parte din banii necesari bascovenilor afectaţi de inundaţii”, a declarat Gheorghe Stancu. În urma acțiunii, din taxa de participare și licitații, s-au adunat 24.200 de lei pentru argeșenii din comuna Bascov afectați de inundațiile de la sfârșitul lunii trecute.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Lovitură pentru Liviu Dragnea! S-a spus adio la marele său proiect

Publicat

in

De

„Aurul țării să vină acasă. De ce să trebuie stea în afara țării aurul României? De ce să stea bogățiile noastre afară?Adică dacă stă în trezoreria, în seifurile BNR, nu mai este o garanție?”, a declarat in trecut, Liviu Dragnea

Adrian Vasilescu, consilier de strategie al guvernatorului Băncii Națională a României (BNR) a declarat, sâmbătă, într-o emisiune la Digi 24, că varianta „raţională” aleasă de BNR este ca aurul României să rămâna la Londra.

„Varianta raţională pe care merge Banca Naţională este ca aurul să rămână la Londra”, a spus Adrian Vasilescu.

Acesta a mai explicat că Ceauşescu a adoptat aceeaşi judecată şi a dus câte 10 tone de aur în capitala britanică, timp de trei ani la rând.

„O prietenă m-a întrebat: Ceauşescu a dus aurul la Londra? Eu am răspuns că da. Cât? A fost o perioadă de trei ani consecutivi când a dus câte 10 tone de aur în fiecare an, pentru că într-un avion încap 10 tone de aur. A dus un avion într-un an, în altul următor a dus încă 10 tone… Ceauşescu a dus aur acolo”, a declarat consilierul guvernatorului BNR, informeaza stiripesurse.

Vezi și

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

Să fie bine pentru toată lumea! Valul de oameni instalați de Ludovic Orban și Marcel Vela și legăturile lor cu politica

SURSE Șeful din Jandarmerie care va fi executat de Marcel Vela

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Un fost șef ANAF a explodat, după ce Alexandru Cumpănașu ar fi fost pus sub acuzare de DNA: Un profitor al tuturor regimurilor

Publicat

in

De

După ce în spațiul public a apărut informația, pe surse, că Alexandru Cumpănașu este acuzat de DNA Cosntanța pentru furnizare de date false într-un program cu fonduri europene, Sebastian Bodu, fost șef ANAF, l-a spulberat pe fostul candidat la prezidențiale.

Bodu îl numește pe Cumpănașu profitor al tuturor regimurilor.

„Cumpanașu a fost un profitor al tuturor regimurilor, intim al Ministerului de Interne sub toți miniștrii, sugativă de bani publici (autohtoni și europeni) fără număr. Și nimeni nu l-a văzut. Nimeni nu l-a întrebat de sănătate. Până când, convins i s-a arătat un semn divin in nenorocirea de la Caracal, i s-a umflat capul atât de tare încât a candidat la președinție”, scrie Bodu, pe Facebook.

Fostul candidat independent la prezidențiale și unchiul Alexandrei Măceșanu a fost pus sub acuzare de DNA Constanța pentru furnizare de date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA, după cum scriam AICI.

Vezi și

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

Să fie bine pentru toată lumea! Valul de oameni instalați de Ludovic Orban și Marcel Vela și legăturile lor cu politica

SURSE Șeful din Jandarmerie care va fi executat de Marcel Vela

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend