Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Sofianu vorbeste despre Parcul Industrial al Pitestiului

Publicat

in

Aflat in aceste momente la o conferinta de presa a PNL, Narcis Sofianu s-a declarat nemultumit de faptul ca la Pitesti au ramas anul trecut foarte multi bani necheltuiti si asta datorita intarzierii demararii lucrarilor la parcul industrial. „Au ramas multi bani anul trecut pentru ca din pacate nu au inceput lucrarile la parcul industria din Pitesti. Titlurile de proprietate emise de primaria Bradu la acel drum sunt nule si o sa le actionam in instanta pe acele persoane” a spus Sofianu.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Lovitură dură pentru Codrin Ștefănescu! Fostul membru PSD, Ana Birchall, contraatacă: Ce om mic care se crede mare!”

Publicat

in

De

Ana Birchall și Codrin Ștefănescu au schimbat replici dure pe facebook, după ce fostul secretar general al social-democraților a fost chemat la DIICOT. „Și nu luați în seamă criticile răutăcios-securistoide de tip Birchall!” a scris Codrin Ștefănescu.

În replică, fostul membru PSD, Ana Birchall, a scris : Observ că mă atacă Codrin Ștefănescu! Ce penibil! Ce om mic care se crede mare!

”Sunt absolut sigur că și ancheta de la Reșița se va finaliza curând. Și toți colegii mei din PSD Caraș își vor dovedi nevinovăția. Și cu această ocazie, vor înțelege toți că legislația privind activitatea partidelor politice mai trebuie îmbunătățită. Le doresc să fie uniți, curajoși și loiali oamenilor care i-au votat. Sunt convins că vor câștiga iar și alegerile locale și cele parlamentare. Și nu luați în seamă criticile răutăcios-securistoide de tip Birchall!” a scris Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, pe Facebook.

”Asemenea persoane se pare că nu vor înțelege niciodată să respecte că justiția se face în sala de judecată (pe baza probatoriului existent la dosar) nu la TV! Ce vânătoare? Ce atâtea văicăreli și victimizări aiurea? Ai fost citat, mergi frumos și dai declarații fără tam-tam și istericale! Simplu… așa funcționează în orice stat normal!” a scris Ana Birchall, pe Facebook, unde a mai precizat că plângerea a fost făcută de un fost președinte executiv al PSD.

După mesajul de mai sus al lui Codrin Ștefănescu, Ana Birchall a scris, în replică: ”Observ că mă atacă Codrin Ștefănescu! Ce penibil! Ce om mic care se crede mare!” potrivit dcnews.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Victor Ponta a avertizat: Miopia politică se plătește!

Publicat

in

De

Liderul Pro România, Victor Ponta, spune că i- a avertizar pe cei din PSD de uniunea dreptei PNL și USR  pe modelul USL 2012 , dar că nu l-au ascultat.„Evident că nu m-au ascultat – și evident că o să îi coste enorm ! Miopia politică se plătește!” a scris Victor Ponta pe pagina sa de facebook.

Fostul premier a informat că situația politică de acum seamănă cu cea din 2012. Atunci, USL-ul format din PNL și PSD au nimicit PDL-ul lui Traian Băsescu atât la alegerile locale, cât și la parlamentare. Ponta consideră că în această situație se regăsesc azi PNL și USR, care își vor uni forțele în punctele cheie, iar obiectivul principal va fi să învingă PSD.

„I-am avertizat pe cei din PSD că, luptând pentru alegeri de primari și președinți de CJ dintr-un singur tur ( cum a luptat PDL în 2011) , riscă să aibă soarta PDL din 2012 !!! Evident că nu m-au ascultat – și evident că o să îi coste enorm ! Miopia politică se plătește!

Era clar că , pe modelul USL 2012, Dreapta va susține candidați unici în cele mai importante bătălii , indiferent de orgolii și interese de Partid – sloganul unificator va fi “Să învingem PSD cu orice preț” ( cum în 2012 trebuia să îl învingem pe Băsescu și PDL cu orice preț)!

Este acum clar că, din păcate, “conservele” securiste și liberale îl țîn pe Marcel Ciolacu și majoritatea PSD prizonieri și distrug orice tentativă logică de coalizare a Stângii ( care trebuia să recunoască și să promoveze ideea “uniți să învingem PNL și pe Iohannis cu orice preț”)! Misiunea celor care s-au “descoperit” votând în Noiembrie Guvernul PNL Orban după care au fost “teleghidati” la PSD direct la masă lui Ciolacu era limpede pentru orice om rațional! Principiul absolut al PSD încă din 2001 a fost să nu fie niciodată izolat pe scenă politică – un PSD izolat este inevitabil și întotdeauna un învins!

În față celei mai grave crize din istorie privind sănătatea publică, a unei crize economice și sociale care ar putea să fie mai gravă decât în 2010 și a unei țări vândute la bucată către “patronii” lui Orban, Costache sau Voiculescu- noi ne ducem cu viteză spre prăpastie!

Winter is coming – dar noi suntem ProRomania – și ținem doar cu România!” a declarat fostul premier.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend