Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ŞOFER de AUTOBUZ prins BĂUT LA VOLAN!

Publicat

in

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe B.V., de 55 de ani, din Piteşti, are conducea un autobuz pe raza municipiului Piteşti, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului.

De asemenea, în cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe R.D., de 53 de ani, din Suseni, care conducea o autoutilitară de transport marfă pe strada Principală din Bradu, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului.

Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei fiecare, conform OUG 195/2002R, totodată fiind aplicată măsura complementară a reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gabriela Firea șterge pe jos cu Guvernul Orban: E doar un şablon

Publicat

in

De

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susţine că Guvernul Orban ar fi acordat facilităţi fiscale „doar anumitor societăţi private, nu întregului mediu de afaceri”, fiind discriminaţi pozitiv „doar afacerişti aleşi pe sprânceană”.

Declaraţia vine în contextul în care premierul Ludovic Orban a afirmat, la Hotnews, întrebat dacă vor mai fi sau nu impozitaţi IT-iştii, că tratamentul fiscal egal al cetăţenilor şi al firmelor reprezintă un obiectiv al actualei guvernări.

„Să afle şi IT-iştii ce le pregăteşte Guvernul de dreapta! Când le dădea facilităţi Guvernul de stânga, era linişte totală. Era normal, chiar banal! Şi, da, vrem şi noi tratament egal pentru toţi cetăţenii şi firmele, precum şi legalitate. Dar, la domnul Orban, e doar un şablon, pentru că Guvernul a acordat măsuri şi facilităţi fiscale doar anumitor societăţi private, nu întregului mediu de afaceri. Sunt discriminaţi pozitiv doar afacerişti aleşi pe sprânceană, cărora li se oferă scutiri, aranjamente. Se fac angajări în posturi cheie dintre sponsorii PNL. Care este reacţia adevăraţilor întreprinzători români şi străini? Cei care aşteaptă un tratament nediscriminator de la Guvern? Tăcere!”, a scris Firea, luni, pe Facebook.

În opinia sa, actualul Guvern este „incapabil să gestioneze ţara”.

„Pauperizarea pensionarilor şi a salariaţilor se traduce prin îngheţarea obiceiurilor de consum. Ceea ce se reflectă direct în scăderea profitului şi, deci, comprimarea economiei. Cu tristeţe spun că avem un Guvern incapabil să gestioneze ţara. În afară de împrumuturi – ajunse la peste 20 de miliarde de lei în două luni şi jumătate – nu se mai aude nimic încurajator. A, ba da! Să avem alegeri anticipate. Să ia votul românilor, prin manipulare, după care să implementeze întreg planul de austeritate. PNL – numele tău e criză. Criză şi austeritate!”, a adăugat Gabriela Firea

Vezi și:SURSE Începe marea curățenie, după ce apropiata lui Liviu Dragnea a pierdut șefia

Ies la iveală detalii incendiare! Șeful Serviciului de Pază și Protecție, cunoscutul general Lucian Pahonțu, ar reveni pe scena politică

Vești mari! Mai multe zile libere pentru anumiți români

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Florin Cîțu, anunț despre pensii: Știți care este gaura pe care ne-a lăsat-o PSD?

Publicat

in

De

Banii pentru pensii sunt în buget, a dat asigurări ministrul Finanțelor Florin Cîțu. 

„Știți care este gaura pe care ne-a lăsat-o (c.n. guvernarea PSD) pentru anul viitor? 51 de miliarde de lei aproape. Au aprobat o lege fără sursă de finanțare. Este un proiect de lege pe care l-au aruncat asupra noastră și asupra românilor. Da, sunt în buget (c.n. banii de pensii)”, a spus Florin Cîțu.

Cât despre afirmația lui Mugur Isărescu conform căreia majorarea pensiilor poate fi făcută cu 4% și nu cu 40%, Florin Cîțu a afirmat: „Domnul guvernator este un economist foarte bun și domnia sa se uită din punct de vedere al presiunilor pe buget. Domnia sa înțelege foarte bine ce înseamnă această presiune, această lipsă de finanțare în legea pensiilor. Deocamdată legea spune foarte clar: banii sunt acolo pentru pensii. Domnia sa a explicat un scenariu. Nu poți fi de acord cu un scenariu”.

Vezi și:SURSE Începe marea curățenie, după ce apropiata lui Liviu Dragnea a pierdut șefia

Ies la iveală detalii incendiare! Șeful Serviciului de Pază și Protecție, cunoscutul general Lucian Pahonțu, ar reveni pe scena politică

Vești mari! Mai multe zile libere pentru anumiți români

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend