Conecteaza-te cu noi

Campulung

Şocul anului! După încetarea contractului Corint mai lucrează la parcurile Câmpulungului

Publicat

in

După cum bine am mai anunţat în data de 07 aprilie s-a încheiat contractul cu asocierea de firme Grup Corint SA (sau cum s-o mai chema!… Corint Restaurare) şi Harbău SRL, pentru lucrările la proiectul de reabilitare a centrului istoric al Câmpulungului. Tot bine se ştie şi mai ales se vede că lucrările au fost efectuate într-o proporţie de nici 25%, iar cele două parcuri centrale ale municipiului arată ca după trecerea unui taifun.
După încetarea contractului, firma din Alba Iulia, cu un nou sediu social şi prin Ghimbav Braşov, a reînceput lucrul în forţă la şarpanta de acoperişul clădirii fostelor Băi Kretzulescu şi de la Turnul Belvedere. Motivul este acela că fost Grup Corint, actual Corint Restaurare, adusese nişte materiale şi ar fi fost păcat să se întoarcă cu ele acasă, mai ales că primăria Câmpulung va mai trebui să le plătească o ultimă situaţie de lucrări, în care foarte simplu pot fi introduse şi costurile lucrărilor aferente zilelor de după încetarea contractului.
În timp ce în Parcul Kretzulescu se lucra de zor cu spor, de nu s-a văzut timp de doi ani de zile, în cadrul organizării de şantier se trecuse deja la inventarierea lucrărilor efectuate şi a materialelor folosite pentru încheierea procesului verbal de predare primire între constructor şi primăria Câmpulung. Inventariere care cel mai probabil se va încheia la finalul acestei săptămâni.
De asemenea, tot constructorul va fi cel care va remedia problemele apărute la lucrările deja efectuate, exemplu gardul de la Grădina Publică Merci.
Lista problemelor însă este mult mai lungă dacă luăm în calcul numai cele vizibile cu ochiul liber, aşa cum am putut constat la o simplă vizită a obiectivului Grădina Publică Merci, unde bordurile ciobite şi puse în valuri, cablurile de la stâlpii de iluminat nu au fost îngropate în pământ, băncile nemontate, fântâna arteziană nefinalizată, etc., etc.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO si AUDIO – Sex versus amendă. Tânăra de 18 ani, dezvăluri în direct și convorbiri telefonice cu poliţistul care insistă să facă sex

Publicat

in

De

Aseara, in emisiunea Chestiuni Arzătoare de la Super TV, tânăra de 18 ani care acuză un politist ca i-a cerut sa faca sex pentru a o scapa de amenda, dupa ce a fost prinsa fara declaratia pe propria raspundere, a dezvaluit in direct cum s-a petrecut incidentul rusinos pentru Politia Romana. De asemenea a fost de acord sa fie difuzate si inregistrarile telefonice prin care politistul insista sa se intalneasca cu fata pentru a-si satisface poftele.

LIVE, SEX versus AMENDA – DEZVALUIRI si inregistrari telefonice,Tanara de 18 ani explica detaliat, in direct, cum politistul i-a cerut sa se culce cu el pentru a scapa de amenda

LIVE, SEX versus AMENDA – DEZVALUIRI si inregistrari telefonice,Tanara de 18 ani explica detaliat, in direct, cum politistul i-a cerut sa se culce cu el pentru a scapa de amenda

Publicată de Profit 24 TV pe Marţi, 7 aprilie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO – PREFECTUL de ARGEȘ: “Localitatea Godeni este practic închisă!

Publicat

in

De

Prefectul Argeșului, Emanuel Soare, a fost prezent in aceasta dimineata la Campulung si anunță a fost evidențiat faptul că cetățenii trebuie să poarte măști de protecție în locurile aglomerate, împreună cu solicitarea de a se închide localitățile Godeni și Bughea de Jos. “În acest moment, localitatea Godeni este închisă, în fapt, prin existența, de astăzi, a patru echipaje permanente de poliție, la toate intrările/ieșirile din localitate. Toate persoanele care părăsesc gospodăriile sunt verificate” a spus Emanuel Soare

Prefectul Emanuel Soare despre situațiile de la Câmpulung și Godeni

Publicată de Ioana Claudia Ştefan pe Luni, 6 aprilie 2020

La Godeni, s-a stabilit faptul că se va verifica, cu o mai mare strictețe, respectarea măsurilor de izolare la domiciliu, s-a limitat programul de activitate al magazinelor, s-a stabilit obligativitatea purtării măștilor de protecție, dezinfectarea periodică a străzilor și a zonelor de intrare a instituțiilor publice.

Prefectul Emanuel Soare nu comentează deciziile de mai sus, dar a dispus o serie de măsuri care să împiedice răspândirea virusului COVID-19 în nordul județului. Astfel, s-a luat decizia ca circulația persoanelor prin localitatea Godeni să fie controlată foarte strict. În plus, jandarmii vor controla cu mare atenție respectarea ordonanțelor militare în municipiul Câmpulung.

“În acest moment, localitatea Godeni este închisă, în fapt, prin existența, de astăzi, a patru echipaje permanente de poliție, la toate intrările/ieșirile din localitate. Toate persoanele care părăsesc gospodăriile sunt verificate, pentru a vedea dacă motivele deplasării sunt conforme ordonanțelor militare în vigoare. În caz contrar, persoanele nu sunt lăsate să se deplaseze, sunt amendate și întoarse în gospodăria proprie. Nu se permit excepții și nici abateri.
Impunerea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID 19 în Câmpulung se va realiza cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, începând cu data de 07.04.2020.

Insist asupra înțelegerii faptului că fiecare locuitor al Argeșului este responsabil pentru modul în care înțelege să respecte regulile stabilite prin ordonanțele de urgență, iar cetățenii care s-au întors din străinătate în această perioadă trebuie să înțeleagă că legile și regulile nu sunt opționale, ci obligatorii pentru toți”- a transmis prefectul Emanuel Soare

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend