spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

SOC! Medicii din Curtea de Arges, din nou acuzati – E incredibil ce a patit o tanara mama

Facebook Twitter Google+
SOC! Medicii din Curtea de Arges, din nou acuzati – E incredibil ce a patit o tanara mama

Nici nu s-au incheiat bine cercetarile in cazul familiei care a acuzat medicii din cadrul Spitalului Municipal Curtea de Arges de malpraxis, dupa ce o femeie a murit. Nici acum nu s-au finalizat cercetarile in cazul lui Andrei, copilul de 9 ani mrot in urma cu un an din cauza unui diagnostic gresit.

In continuare insa sunt probleme reale in spital iar medicii dar si conducerea unitatii par dezinteresati de tot ce se intampla.

O tanra mama a trecut prin momente de panică după ce a născut la Spitalul Curtea de Argeș și, când aștepta externarea, a aflat că bebelușul are o problemă. Georgiana Capanu susține că abia după cinci zile i s-a spus că băiețelul ei are o infecție ombilicală și a fost pus pe antibiotice. Medicii spun că ar fi informat-o pe mamă și că tratamentul era absolut necesar. Părinții băiatului vor să depună o plângere la Colegiul Medicilor și cred că micuțul a ajuns în această stare pentru că nu ar fi fost tratat corespunzător. Un alt bebeluș din același spital a avut și el nevoie de tratament după ce a fost mușcat de țânțari chiar în Secția Neonatologie.

 

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....