spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ŞOC ÎN PSD ARGEŞ ! Deputatul Nicolae Georgescu s-a înscris în Pro România

Facebook Twitter Google+
ŞOC ÎN PSD ARGEŞ ! Deputatul Nicolae Georgescu s-a înscris în Pro România

PSD Argeş se dezintegreaza ! Cand nimeni nu bănuia, deputatul PSD Nicolae Georgescu și-a anunțat astăzi, pe facebook, demisia din partidul condus de Liviu Dragnea. Mai mult, el a anunţat că  s-a înscris în PRO România, acuzând că valorile de stânga au ajuns să fie reprezentate în Argeș de un personaj precum Cătălin Rădulescu, supranumit ”deputatul mitralieră”.

”Am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”. Voi susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene necesare inclusiv dezvoltării județul Argeș”, a spus deputatul  Nicolae Georgescu.

PSD Argeș a reacționat

Imediat după anunţul plecării din PSD la Pro Romania , filiala Argeş a PSD a reactionat , transmitând un comunicat de presă:

”Filiala Argeș a Partidului Social Democrat a luat act din spațiul public de hotărârea domnului deputat Nicolae Georgescu de a părăsi formațiunea noastră, pentru a trece către alt partid politic. Domnul Nicolae Georgescu este un coleg tânăr, aflat la primul mandat public. Un coleg pe care l-am girat cu încredere, cu sprijin și pe care l-am ajutat, ca partid, să reprezinte în Parlamentul României interesele cetățenilor din Argeș și valorile social democrate pe care le-a invocat dintotdeauna.

Transferurile politice către alte formațiuni sunt decizii unilaterale, decizii care țin de consecvența, înțelepciunea, moralitatea și managementul carierei fiecăruia dintre noi, ca aleși ai poporului și membri ai unor echipe. Având convingerea că Partidul Social Democrat i-a fost un partener corect și deschis domnului deputat, nu putem decât să luam act de fluctuația de atitudine a domniei sale și să îi dorim succes pe drumul pe care l-a ales.
Partidul Social Democrat este cea mai mare formațiune politică din România, reunește echipe județene puternice, un grup parlamentar solid și serios și se axează în acest moment – ca, de altfel, pe toată durata mandatului nostru public – pe asigurarea actului de guvernare în condițiile promise cetățenilor, pe realizarea unei legislații care să contribuie la dezvoltarea tuturor sectoarelor și tuturor claselor sociale din România, pe reprezentarea cu mândrie și fermitate a intereselor naționale la nivelul forurilor externe. Acestea sunt prioritățile noastre. Orice alte evenimente zilnice, inerente în viața unui partid de amploarea PSD, nu sunt de natură să modifice agenda noastră publică și angajamentele asumate.”

PRO România are, de astazi,  un număr de 22 de deputați în Camera Deputaților. Ultimul social-democrat care a părăsit PSD în favoarea Pro România a fost, pe 13 aprilie, fostul purtător de cuvânt al partidului, Adrian Marius Dobre, care și-a justificat intrarea în partidului lui Victor Ponta prin faptul că formațiunea Condusă de Liviu Dragnea a intrat pe un drum fără întoarcere, un drum antieuropean, al extremei şi al populismului.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....