spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ŞOC ! Minodora la MAXIM confirma – DENISA Manelista A MURIT azi dimineață

Facebook Twitter Google+
ŞOC ! Minodora la MAXIM confirma – DENISA Manelista A MURIT azi dimineață

Preitenii si familia familia Denisei Manelistei au informat că aceasta a pierdut bătălia cu viaţa, decedând în locuinţa ei din Bucureşti în dimineaţa zilei de duminică, 23 iulie 2017. Colegii de breasla ai cantaretei au confirmat vestea si din păcate, pentru tânăra de 27 de ani, viaţa s-a sfârşit, cancerul ieşind învingător, lăsând în urma ei o familie îndoliată şi plină de durere. Minodora la Maxim, una din prietenele apropiate ale Denisei, a confirmat in lacrimi pentru ziarul nostru moartea artistei: ” Da, din pacate e adevarat, Denisa a pierdut lupta si a plecat la ingeri. Nu pot vorbi mai mult, am pus un scurt mesaj pe pagina mea de FB pentru ca nu, nu mai pot vorbi…”

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Bolnavă de cancer într-un stadiu extrem de avansat, cântăreața Denisa Manelista a mers la cei mai buni medici din Europa pentru a încerca un miracol.
Surse din preajma solistei ne-au povestit momentele dramatice prin care a trecut Denisa, dar și detalii despre tratamentul la care a apelat pentru a încerca să oprească efectele devastatoare ale bolii de care suferă.
Denisa a descoperit în urmă cu ceva vreme că are o tumoră la ficat deja metastazată și pe care o purta în corp încă din copilărie, fără să bănuiască. Tumora dezvoltată în zona ficatului s-a extins și i-a cuprins toate organele din zona abdomenului.
În urmă cu câteva luni, artista a ajuns la o clinică de specialitate din Viena, acolo unde medicii au supus-o unui tratament de ultimă generație. Denisei i s-a injectat în artera care alimenta cu sânge tumora un material care permite blocarea completă a vasului de sânge. Practic, tumora este o formațiune de celule bolnave care se alimentează cu sânge, ca oricare alt organ din corp, iar prin această metodă medicii au încercat să împiedice dezvoltarea ei.
Asta a fost singura soluție pe care au avut-o la îndemână medicii, excluzându-se din start varianta transplantului sau a unei serii de operații pentru a se încerca eliminarea tumorii.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....