spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Smiley face prima confesiune completă: „Până la cea mai sinceră şi intimă trăire”

Facebook Twitter Google+
Smiley face prima confesiune completă: „Până la cea mai sinceră şi intimă trăire”
Smiley face prima confesiune completă: „Până la cea mai sinceră şi intimă trăire”
„De unde vii la ora asta?” ii va intreba Smiley pe cei peste 4000 de oameni care vor umple Arenele Romane. Pe 2 iunie, artistul da startul confesiunii lui muzicale care va aduna piese de pe albumul Confesiune, lansat la sfarsitul anului trecut, dar si hit-uri precum „Acasa”, „Oarecare” sau „In lipsa mea”.
„M-am gandit un an de zile la aceasta confesiune de pe 2 iunie. De fiecare data cand lansam o piesa noua, imi imaginam cum va arata momentul din concert in care o voi canta live. Adevarul din muzica mea inseamna experiente si trairi personale, toate traduse in piesele de pe album, de la cum sunt eu vazut – „Domnu’ Smiley”, pana la cea mai sincera si intima traire, cea dedicata parintilor, din piesa care da si numele albumului, Confesiune. Sunt emotionat in fiecare an pentru ca de fiecare data traiesc parca alte emotii. Va astept ca si cand!’, se confeseaza artistul in febra pregatirilor pentru concert.
Setlist-ul concertului va curge de la dans la vals in peste trei ore de emotie sincron, promite Smiley. Ecrane uriase vor face din show o experienta 360, cu emotie, culoare si dinamism. „O poveste” va fi si munca tehnicienilor care vor avea nevoie de 2 zile pentru a putea instala scena si ecranele-gigant.
„Domnu’ Smiley” a inceput deja repetitiile pentru cea mai intensa confesiune alaturi de trupa lui si de invitatii- surpriza.
Publicul este asteptat incepand cu ora 20:00, la Arenele Romane. Biletele sunt inca in vanzare pe bilete.smiley.ro si iabilet.ro. Evenimentul este organizat de HaHaHa Production si BestMusic.
Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....