spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Situatie umilitoare la examenul auto – Elev considerat neprezentat pentru ca nu avea copie de pe buletin

Facebook Twitter Google+
Situatie umilitoare la examenul auto – Elev considerat neprezentat pentru ca nu avea copie de pe buletin

Astazi la Curtea de Arges are loc examenul practic in vederea obtinerii permisului auto. Unul dintre cei sase examinatori veniti de la Pitesti insa a reusit sa scoata din sarite elevi si instructori dupa ce a trecut ca neprezentat un elev care nu a avut copie a cartii de identitate in dosar, asta in conditiile in care avea maina buletinul original si in 5 minute a facut si o copie a acestuia.

Situatia este cu atat mai umilitoare cu cat pentru a sustine proba practica a examenului auto, un candidat este nevoie sa astepte trei si chiar patru luni de zile pana ii vine randul. Iar o simpla copie a cartii de identitate nu face decat sa mai prelungeasca aceasta asteptare cu inca trei luni de zile, timp in care, cel mai probabil expira anul in care este valabila scoala se soferi.

Prefectura Arges ar trebui sa ia masuri urgente in acest sens mai ales ca astfel de probleme sunt reclamate periodic. Asa cum s-au gasit rezolvari pentru programarea mai rapida la examenul teoretic asa ar trebui sa se gaseasca si pentru cel practic iar elevii sa nu mai fie umiliti de examinatorii veniti la Curtea de Arges o data la doua saptamani de zile.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....