Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Situaţie incredibilă la Lisa! Numai bărbaţii primesc primă de Paşte!

Publicat

in

Situaţie incredibilă la Lisa Draxlmaier. Liderul de sindicat a anunţat că de Paşte angajaţii o să primească prime, numai că doar bărbaţii vor beneficia de un mic cadou din partea conducerii. Explicaţia conducerii pentru situaţia cu adevărat incredibilă este aceea că femeile au primit o primă cu prilejul zilei de 8 Martie şi acum nu o să mai primească o altă primă.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

O nouă lovitură pentru PNL: Primarul Virgil Baciu, candidatul PMP la Consiliu Județean Argeș

Publicat

in

De

Așa cum anunțase inca de la sfarsitul anului trecut, primarul Virgil Baciu se ţine de cuvânt şi nu va mai candida la funcţia de primar al comunei Corbi. Fostul penelist va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, dar nu din partea PNL ci din partea PMP – Partidul Miscarea Populară. Lansarea oficala a candidaturii va avea loc maine, la sediul PMP Argeș, data la care si Danut Dinu va fi lansat oficial in cursa pentru primăria Pitești. Iata cum PMP a reusit sa atraga in partid doi oameni cu potential imens, asta după ce PNL i-a considerat nefolositori.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Florin Cîțu a început investigația:Nu sunt cheltuieli pe care eu le-am făcut, erau acolo

Publicat

in

De

Ministerul de Finanţe, Florin Cîțu a anunțat că a început o investigație pentru a aflat motivul pentru carr companiile de stat nu au plătit dividende pe final de an. 

„Am început o investigaţie ca să vedem de ce nu au plătit companiile de stat dividende pe final de an. Handicapul pe bugetul pe 2019 a fost de 19 miliarde de lei. Nu sunt cheltuieli pe care eu le-am făcut, erau acolo”, a declarat Florin Cîţu, ministrul desemnat al Finanţelor, la audierea în comisiile parlamentare.

Vezi și:SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend