spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Siria: Apărarea antiaeriană n alertă după un atac cu rachete

Facebook Twitter Google+
Siria: Apărarea antiaeriană n alertă după un atac cu rachete

Apărarea antiaeriană a armatei siriene a intrat în acțiune vineri seară împotriva „rachetelor” lansate de aviația israeliană, a informat agenția oficială Sana, citând o sursă militară care a spus că a fost lovit un „depozit” din incinta Aeroportului Internațional Damasc, conform AFP.

„Majoritatea” rachetelor, trase de „avioane militare israeliene”, au fost interceptate, spune sursa militară citată de Sana, adăugând că incursiunea a fost făcută în jurul orei 23:00 (21:00 GMT).

„Numai un depozit de pe Aeroportul Internațional Damasc a fost lovit”, a spus sursă militară.

Citând o sursă din Ministerul Transporturilor, Sana asigură că „activitatea aeroportului este normală și că nu a fost afectată de agresiune”.

În ultimele luni, Israelul a bombardat în mod repetat instalațiile militare ale lui Bashar al-Assad sau ale aliaților săi, Iranul și mișcarea libaneză Hezbollah, doi mari dușmani ai statului evreu.

„Au fost vizate două sectoare în care sunt găzduite pozițiile militare ale forțelor iraniene și ale mișcarii libaneze Hezbollah”, a declarat vineri Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH).

Obiectivele au fost în „zona Kesswa și în interiorul aeroportului internațional din Damasc”, potrivit directorului OSDH Rami Abdel Rahman.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments