Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Singurul elev din județ care a avut media zece la simularea pentru bacalaureat, dorește să se facă avocat

Publicat

in

La simularea pentru examenul de bacalaureat, încheiată recent, un singur elev din județul Argeș a avut media zece, este vorba despre Maria Mirabela Buzea, de la liceul ,,Dan Barbilian” din Câmpulung Muscel. Maria Mirabela Buzea este elevă în clasa a XII-a și este originară din comuna Lerești. Trebuie amintit faptul că Maria Mirabela s-a calificat la etapa națională a Olimpiadei de Logică, obținând nota 9,95. Întrebată ce vrea să facă după terminarea liceului, aceasta a spus că vrea să urmeze Facultatea de Drept și să devină judecător. A frapat multă lume o declarație a tinerei eleve :,, Îmi place mult să învăț, nu există zi în care să nu învăț!” asta în condițiile de azi în care rar auzi un tânăr făcând asemenea declarații. Felicitări, Maria Mirabela, îți dorim să-ți urmezi visul!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Toți românii sunt vizați! ANAF a dat termenul limită

Publicat

in

De

Guvernul a decis marţi amânarea termenului până la care contribuabilii persoane fizice trebuie să depună declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţii sociale de la 15 martie până la 25 mai.

„S-a aprobat astăzi prorogarea termenului până la care contribuabilii persoane fizice trebuie să îşi îndeplinească obligaţiile declarative şi de plată a impozitului pe venit şi ale contribuţiilor sociale, a formularului declaraţie unică privind impozitul pe venit şi contribuţii sociale datorate de persoane fizice, formularul 230.

Este vorba de prorogarea termenelor de la 15 martie 2020, aşa cum este în prezent, până la 25 mai 2020. Aceasta a fost o cerinţă pe care am avut-o de la mai multe ONG- uri, pentru a se asigura că toată lumea va depune formularele la timp”, a spus ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Vezi și:A apărut lista remanierii! Cine sunt miniștrii care ar putea fi executați? Out din Guvernul Orban?

Semnalul de alarmă a fost tras! Ce se întâmplă cu polițele RCA

EXCLUSIV Probele care au ajuns pe masa DGA! Informații despre greul cercetat la ordinul lui Marcel Vela, după plângerea lu Dumitru Coarnă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Gabriela Firea a dres-o! I-au recunoscut valoarea

Publicat

in

De

Primaru Capitalei, Gabriela Firea, a sărit in apărarea lui Tudor Gheorghe printr-o postare pe Facebook.

Primarul general al Capitalei distrubuie un interviu al artistului la Europa FM, alături de un comentariu:

„Pe cand Tudor Gheorghe era bun. Cool. Genial. Patriot. European. Plin de har. Si vizionar.

Un interviu emotionant realizat de Andreea Esca la Radio Europa FM. Despre sperante naruite si minuni infaptuite, evolutie si regres, despre suflet si dispret, natura umana si fiinta in voga dar superficiala, despre Toparceanu, Minulescu si Brancusi.

Despre cum suntem, respiram, stim, iubim, simtim. Despre el si noi. Despre umilinte si tradari. Viata. Asa cum e ea. Traita sau doar privita. Ori pipaita.

“Voi lupta pana la ultima picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine” – Ion Ratiu.”, a scris Gabriela Firea

Proiectul a fost aprobat cu 33 de voturi pentru, 7 abtineri si 3 voturi impotriva. Au votat pentru 24 de consilieri PSD, 4 consilieri PMP, 2 consilieri ALDE si 3 consilieri PNL, in timp ce impotriva proiectului au votat 2 consilieri USR si 1 consilier PNL. De asemenea, s-au abtinut 6 consilieri USR si 1 consilier PNL.

Miercuri, Tudor Gheorghe a fost votat, în Consiliului General al Capitalei, cetățean de onoare al Bucureștiului în plin scandal referitor la ”Degeaba 30”.

„Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai mari artişti ai tradiţiei româneşti, reuşind de fiecare dată să prezinte concepte noi pentru concertele pe care le susţine şi să reinterpreteze într-o manieră originală moştenirea desprinsă din negura vremurilor ce face parte de secole din viaţa satului. Talentul şi prezenţa scenică sunt inconfundabile, iar sălile de concert sunt pline la fiecare apariţie a sa”, se arată în referatul de aprobare a proiectului., anunută dcnews.

Vezi și

A apărut lista remanierii! Cine sunt miniștrii care ar putea fi executați? Out din Guvernul Orban?

Semnalul de alarmă a fost tras! Ce se întâmplă cu polițele RCA

EXCLUSIV Probele care au ajuns pe masa DGA! Informații despre greul cercetat la ordinul lui Marcel Vela, după plângerea lu Dumitru Coarnă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend