spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Simona Halep nu s-a mai abținut! Ce a spus despre Bianca Andreescu

Facebook Twitter Google+
Simona Halep nu s-a mai abținut! Ce a spus despre Bianca Andreescu

Simona Halep a rupt tăcerea! Sportiva a și-a spus părerea despre jucătoarea de tenis canadiană de origine română, Bianca Andreescu, care a câștigat turneul Indian Wells.

Când era mai mică, Bianca Andreescu a îndrăgit-o pe cea mai bună jucătoare de tenis din România, locul 3 WTA, Simona Halep. Acum, Andreescu a ajuns în inima Simonei Halep, care a dat o declarație impresionantă despre jucătoarea din Canada.

„Am văzut un rezumat din finală. Am văzut că a jucat foarte bine. Ştiam de acum câţiva ani că este suficient de puternică să înfrunte jucătoare mari, de top. A reuşit o treabă extrarodinară şi vreau să o felicit. Bianca are un viitor frumos deoarece este tânără şi nu se gândeşte la presiune atât de mult pe moment. Cred că  este suficient de puternică să se descurce cu presiunea. Îmi amintesc că ne-am antrenat în Canada, la turneul de acolo, acum doi sau trei ani. Eu i-am spus că este suficient de puternică să facă pasul la tenisul profesionist. Doar ne-am antrenat, aşa că nu am putut vedea prea mult şi nici nu am întâlnit-o ulterior”, a declarat Halep.

„Faptul că turneele sunt deschise le face mult mai interesante pentru fani, dar şi pentru noi. Nu e ca înainte, când Serena câştiga totul. E un pic diferit acum”, a mai spus Simona Halep, citată de Capital.

Citește și:

EXCLUSIV Promisiunea pe care Rareș Bogdan i-o face celui mai mare dușman al său: ‘Niciodată’

EXCLUSIV Planuri mari pentru Rareș Bogdan în Parlamentul European – Cum îi va apăra pe toți românii

EXCLUSIV Pe cine vede Rareș Bogdan drept viitorul premier al României

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments