Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Simona Halep înghenuncheată de presa din America! Acuzații dure aduse sportivei

Facebook Twitter Google+
Simona Halep înghenuncheată de presa din America! Acuzații dure aduse sportivei

Presa americană aduce acuzații grave sportivei Simona Halep. Numărul doi mondial a fost acuzată de presa de peste Ocean că a dat dovadă de lipsă de profesionalism, în timpul turneului de la Dubai.

Românca și-ar fi anulat un antrenament dinaintea unui meci pentru că a vrut să mai doarmă două ore.
„Evoluția evenimentelor a determinat-o pe Halep să ‘trișeze’ inaintea unui meci de la Dubai. A adormit cu greu și se simțea obosită când alarma a sunat la ora 8 dimineața, așa că a mai dormit pentru încă două ore.

Apoi s-a îmbrăcat, a luat micul dejun și a disputat meciul fără să facă pregătirile obișnuite. A câștigat, dar nu și-ar fi oprit niciodată alarma dacă un antrenor îi supraveghea programul”, au notat americanii de la Los Angeles Times.

Simona Halep a fost întrebată la o conferință de presă despre episodul petrecut la Dubai, iar românca a dat asigurări că așa ceva nu se va mai întâmpla. „Nu sunt genul acesta de persoană. Nu se va mai repeta o asemenea întâmplare. Aveți încredere în mine!”, a comentat ”Simo”.

Astfel, Simona avea alarma setată pentru o trezire la ora 08:00, dar oboseala a făcut-o să rămână în pat încă două ore. Evident, acest lucru i-a afectat tot programul din acea zi, în care nu și-a pregătit un meci în condiții normale, notează Capital.

Chiar dacă nu știm despre ce partidă e vorba, este un meci pe care Halep l-a câștigat. Singurele victorii venite la Dubai au fost cu Eugenie Bouchard și Lesia Tsurenko, ambele în minumum de seturi.

Citește și:

Cozmin Gușă lansează o adevărată bombă! Dezvăluirea care cutremură piața bancară

Atenție, români! Învățământul general obligatoriu din România s-ar putea majora din 2020

Alertă de ultimă oră din Guvern! Va fi toleranță zero

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments