Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Simona Halep a DEZVĂLUIT ce NU ar sacrifica niciodata de dragul tenisului

Publicat

in

Simona Halep are o relaţie sentinmentală cu Toni Iuruc, cei doi formând un cuplu de circa o lună. Constănţeanca a vorbit acum despre povestea sa de dragoste pe care o trăieşte alături de omul de afaceri. Bărbatul de 40 de ani a înfiinţat, conform Cancan, în 2002, agenţia AdVenture, cea care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. „Mi-a spus domnul Ţiriac: ‘Ai o responsabilitate acum, nu mai eşti a ta, eşti a ţării’…Sunt mult mai relaxată, mult mai sociabilă în viaţa de zi cu zi. Am un iubit, o relaţie normală, mă simt bine. Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar cred că viaţa personală este cea mai importantă. Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”, a declarat Simona Halep la TVR1, conform Mediafax.

Citește și: BOMBĂ în dosarul Caracal: Soțul avocatei lui Dincă, acuzat că a violat o fată de 16 ani (România TV)

„Cu timpul şi cu ajutor din jurul meu am ajuns să accept că sunt o inspiraţie pentru unii oameni. Poate că sunt o inspiraţie pentru oameni, un model, dar vorbim doar de sport. Sunt mult mai relaxată în relaţia cu presa. Acum nu mă mai afectează absolut nimic din ceea ce se scrie negativ pentru că face parte din joc. Critica o primesc foarte pozitiv şi foarte deschis. Nu mă deranjează absolut deloc, dar atunci când mă jigneşte cineva fără ca eu să fac ceva este deranjant. Am considerat mereu că nu m-au respectat ca persoană, de aceea între mine şi presa românească s-a creat o distanţă”, a mai explicat Simona.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Şeful comerţului din UE crede că este pe cale să ajungă la un „mini-acord” cu SUA

Publicat

in

De

Principalul negociator pe tema comerţului din UE speră să ajungă la un „mini-acord” cu SUA, el căutând astfel să mai reducă din tensiunile transatlantice înainte ca Washingtonul să-şi continue planurile şi să majoreze taxele punitive vizând sectorul aviatic al Europei, notează Financial Times, citat de Rador.

După ce, în această lună, Washingtonul şi-a mai redus din represaliile destinate Bruxelles-ului în urma îndelungatei dispute pe tema subvenţionării industriei aviatice, Phil Hogan a declarat pentru Financial Times că este optimist în privinţa progreselor înregistrate în cursul convorbirilor.

Statele Unite au anunţat că vor majora taxele impuse avioanelor produse în UE, dar au amânat aplicarea lor până la data de 18 martie, evitând totodată să impună şi taxele suplimentare care urmau să fie aplicate altor produse.

Faptul că Washingtonul s-a abţinut deocamdată de la asemenea demersuri „a transmis un semnal pozitiv, asta însemnând că SUA doresc să lase fereastra deschisă şi altor posibilităţi”, a declarat dl Hogan în interviu.

„Ne-au acordat 30 de zile răgaz în privinţa taxelor destinate produselor Airbus, ceea ce ne-a oferit posibilitatea să sperăm că vom ajunge la vreun acord”, a mai spus el. „Poziţia noastră este mai bună comparativ cu cea de acum câteva săptămâni… Cu bunăvoinţă politică din partea ambelor părţi, vom putea face multe lucruri într-o perioadă scurtă de timp”.

După ce, în decembrie, a ajuns la o „primă fază” de acord cu Beijingul, oprind astfel escaladarea unor ostilităţi comerciale între cele două puteri, preşedintele SUA, Donald Trump, acordă acum o mai mare atenţie relaţiilor cu UE.

Bruxelles-ul a avertizat că angajamentele asumate de chinezi în cadrul acordului ar putea încălca reglementările Organizaţiei Mondiale a Comerţului. Trump a ameninţat de mai multe ori să sancţioneze exporturile auto din UE prin nişte taxe punitive pentru ca organizaţia să accepte un acord în termenii hotărâţi de el.

În schimb, UE a căutat să găsească un teren comun în privinţa unui program alternativ, iar acum speră ca preşedintele să se abţină de la a mai spori nişte tensiuni care ar putea zdruncina economia SUA într-un an electoral. În ianuarie, la Davos, Trump s-a întâlnit cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula van der Leyen, şi a spus că cele două părţi „vor discuta despre un mare acord comercial”.

Începând din decembrie, de când a preluat funcţia de comisar european al comerţului, Hogan a fost de două ori în SUA, dând astfel semne că doreşte să ajungă la un acord. El a spus că un acord între UE şi SUA ar putea relansa eforturile vizând reducerea taxelor impuse produselor industriale, eliminarea birocraţiei în privinţa comerţului cu produse alimentare şi o colaborare vizând dezvoltarea unor standarde internaţionale destinate noilor tehnologiii.

Dar el a mai spus că va acorda proritate „conţinutului, şi nu vitezei”, subliniind totodată că organizaţia nu-şi va reduce standardele în privinţa siguranţei alimentelor sau a altor norme.

„Nu vom renunţa la nişte reglementări pentru a permite vreo reducere a standardelor”, a declarat dl Hogan.

„Doresc să subliniez cât se poate de clar că Uniunea Europeană nu va face niciun compromis în privinţa standardelor de ordin alimentar, de ordin ecologic sau în privinţa locurilor de muncă. Am spus asta chiar din prima zi şi vom continua s-o repetăm”, a completat acesta.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

În Capitala Mondială a modei, cuplurile se despart din cauza igienei deficitare: Francezii nu-și schimbă lenjeria intimă zilnic

Publicat

in

De

Un sfert dintre bărbaţii francezi nu îşi schimbă lenjeria de corp zilnic, potrivit unui studiu privind igiena realizat recent, în schimb majoritatea franţuzoaicelor spun că îşi schimbă lenjeria de corp zilnic, potrivit Mediafax.

39% dintre participanţii la studiu spun că au părăsit pe cineva din cauza igienei deficitare.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 6: ‘Nu mai sunaţi, nu mai interveniţi în niciun fel. Se numeşte trafic de influenţă’ (VIDEO)

71% dintre bărbații francezi fac baie zilnic, 24% de două ori pe săptămână și 5% o dată pe săptămână. În schimb 81% din franțuzoaice fac baie zilnic, 15% de două ori pe săptămână și 4% o singură dată pe săptămână.

Bărbații singuri își schimbă lenjeria ceva mai rar decît cei căsătoriți – 71% față de 73%.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend