spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Simona Halep a confirmat numele noului antrenor! Cine este acesta

Facebook Twitter Google+
Simona Halep a confirmat numele noului antrenor! Cine este acesta

Vești importante despre Simona Halep! A ieșit la iveală numele noului său antrenor! Acesta va lucra cu normă întreagă.

Un jurnalist american de la New York Times, Ben Rothenberg scrie că Simona Halep a confirmat noul antrenor! Astfel, conform ziaristului, Daniel Dobre este cel care o pregătește cu normă întreagă pe româncă. Tehnicianul a și ajuns în Statele Unite acolo unde Halep așteaptă debutul turneului de la Miami. Dobre s-a alăturat staff-ului și a început să lucreze deja cu Halep. Și cei de la WTA Insider au anunțat că fostul număr unu mondial a început oficial colaborarea cu Daniel Dobre.

„Aşa cum a anunţat Ben Rothenberg şi a confirmat staff-ul Simonei Halep, Daniel Dobre va fi antrenorul cu normă întreagă al jucătoarei”, au scris și cei de la WTA Insider pe Twitter. De altfel, numirea lui Dobre a fost prezisă și de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de FED Cup. „Se apropie Roland Garros-ul, unde are de apărat puncte. Am înţeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel.”

„Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziţie. Legat de antrenorul care o pregătea pe Naomi Osaka, aici cred că sunt doar speculaţii. Eu cred că este dificil, mai ales când sunt astfel de antrenori cu cote foarte mari. Să se transfere aşa antrenorul de la numărul 1 la numărul 2 WTA, doar după o săptămână … Deci eu nu prea cred în astfel de zvonuri. Simona are nevoie de un om echilibrat care să se potrivească temperamentului ei”, declara în urmă cu doar câteva zile, Florin Segărceanu, citat de Fanatik.

Citește și:

EXCLUSIV Pe cine vede Rareș Bogdan drept viitorul premier al României

Atenție, români! Statul dă sute de euro- Cum puteți intra în posesia banilor

Proiect bombă! Pentru ce ar putea primi angajații bani

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments