Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Sfântul Zichil și cerșetorii din presă care vor să devină slugi

Publicat

in

Am spus-o de multe ori și o repet: în Argeș, presa a ajuns maidanezul jigărit al mahărilor politici. Îi dai un os și-l scarpini în cap, dă din coadă și te linge. Nu-i dai nimic, latră și se repede la tine să te muște. Motivația: sărăcia și foamea din breasla jurnaliștilor coroborată cu inflația de site-uri si alte publicații cu un singur angajat.

Azi am vazut ceva ce nu credeam să văd vreodată, dar care confirmă pe deplin cele de mai sus: un grup de 3, 4 jurnalisti care s-au dus peste Sfantul Zichil, trimisul lui Dumnezeu Ionică, precum niște cerșetori, sa ceară pur și simplu bani, să ceară pomană. O pomană care să îi transfomre din milogi în slugi ! Practic, cei 3 oameni de presă, și-au arătat disponibilitatea de a-și vinde onoarea pentru câțiva lei. S-au arătat dispuși ca, pentru același pumn de lei, să devină asemeni celor pe care ii reclamau. Să devina și ei pupincuriști și să vândă gogoși comandate de Sfantul Zichil, trimisul lui Dumnezeu Ionică. E problema lor dar… parcă scena e desprinsa din Filantropica. Nu au reusit, caci, deh, mâna întinsa care nu spune o poveste, nu primește pomană!

Au incercat ei o poveste cu traficul si audiențele record, cu investitii majore in echipamente dar… pe banii statului, cu argumentul suprem ca de ce alții au ce roade si ei nu ! Penibil ! Penibil să te duci cu miloaga pentru a-ți vinde obiectivitatea. Acea obiectivitate pentru care cetateanul te aprecia, te citea, te stima.

Cat despre Sfantul Zichil… a gresit iar semnalul a fost tras de noi, cei de la PROFIT si SUPER TV. Numai ca noi am insistat pe aspectele legale in care primaria, prin pixul lui Zichil, și-a ales slugile din presă plătindu-le cu sume frumușele in cadrul unor contracte de…pupincurim. Noi am tras semnalul unor nereguli, așadar, dar alții au incercat să profite de asta, total aiurea, mergand cu miloaga, cersind statutul de slugi. Nu zic, dacă a asta e voia voastră, să fiți slugi, fiți măcar slugile cetățeanului, nu al unor mahări care birjăresc, temporar, o comunitate.

IATA MAI JOS COMPORTAMENTUL JURNALISTILOR DIN ARGES…. BEEP-urile spun totul !

Comenteaza cu profilul de FB

Editorialist, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

ACTUAL

DOCUMENT. Ordonanța Militară 8 – Interzis exportul de cereale și zahăr – VEZI TOATE MASURILE

Publicat

in

De

Ordonanța poate fi consultată AICI

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a semnat joi seară Ordonanța Militară nr. 8. „O prevedere extrem de importanta. Trebuie sa luam masuri si pentru securitatea alimentara. Pe perioada starii de urgenta se interzice si se suspenda exportul pentru urmatoarele produse agroalimentare: grau, orz, ovaz, porumb, orez, faina de grau, soia, floarea-soarelui, ulei de seminte, zahar, produse de brutarie, biscuiti, turte sau alte reziduuri solide rezultate din produsele din domeniul cerealelor sau domeniul de panificație, tot ce ține de zona aceasta care se refeă la reziduuri inclusiv pentru alimentarea industriei sau agriculturii. Aceste prevederi sunt prevăzute într-o anexă la ordonanță. Precizez ca procedurile de export aflate în derulare se suspendă pe perioada stării de urgență”.

Ordonanța poate fi consultatăAICI

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Orban, despre polițistul care a lovit cu pumnii un bărbat: ‘Trebuie aplicate măsurile disciplinare’

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a spus, joi seara, despre cazul în care un poliţist a lovit cu pumnii un bărbat, că trebuie aplicate măsurile disciplinare care se impun într-o astfel de situaţie. El spune că a cerut forţelor de ordine să aibă un comportament ferm, dar civilizat și politicos.

„Trebuie aplicate măsurile disciplinare care se impun într-o astfel de situaţie. Nu cred că activitatea Poliţiei, Jandarmeriei sau Armatei trebuie judecate după un caz individual. Acest caz individual trebuie tratat în conformitate cu preve legale şi poliţistul să suporte sancţiunile care se impun ca urmare a comportamentului pe care l-a avut. Trebuie să suporte consecinţele încălcării legii”, a spus Ludovic Orban, la TVR 1.

El a mai spus că le-a cerut forţelor de ordine să aibă un comportament ferm, dar civilizat, politicos, să nu abuzeze de forţa cu care sunt învestiţi decât atunci când se confruntă cu situaţii în care este necesar să apeleze la forţă.

Pe internet au apărut imagini cu un poliţist care loveşte cu pumnii un bărbat. Pentru refuzul de a se legitima, bărbatul şi un prieten au primit câte 200 de lei amendă. Asta se adaugă la încă 10.000 de lei pentru că nu au avut la ei declaraţiile pe proprie răspundere. În acelaşi timp, însă, poliţistul este cercetat disciplinat de superiorii săi, conform Mediafax.ro

Vezi și:

Sindicatele din Poliție reacționează la filmarea care a scandalizat România: Realitatea din spatele imaginilor

Bătaie mare la raft! Odată cu epidemia de coronavirus, aceste cunoscute produse au dispărut din magazine

EXCLUSIV În plină epidemie de coronavirus, Dan Barna grăbește fuziunea cu PLUS! Ar fi un scandal intern în USR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend