spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Se sparge PSD-ul? Urmează operațiunea ‘Marea Dezbinare’ (surse)

Facebook Twitter Google+
Se sparge PSD-ul? Urmează operațiunea ‘Marea Dezbinare’ (surse)

Dezvăluirea care dinamitează scena politică! O operațiune-bombă ar urma să fie demarată, pentru a rupe Partidul Social Democrat! 

Dacă operațiunea va finalizată, PSD-ul își poate lua adio de la guvernare. În Pro România circulă teoria că între 30 și 50 de parlamentari PSD ar putea să schimbe armele în viitorul apropiat, în funcție de evoluțiile de pe scena politică. Momentan, PSD a reușit să oprească scurgerile spre Pro România, informează Știripesurse.ro.

Lideri centrali ai Pro România au zis STIRIPESURSE.RO că în partid se mizează pe un transfer important de parlamentari PSD, fie după alegerile prezidențiale, fie după o eventuală schimbare de Guvern în această toamnă. Cei din Pro România susțin că parlamentarii PSD își pun problema, în acest moment, dacă mai prind pe listele PSD un nou mandat. Potrivit surselor citate, PSD ar avea acum o cotă de 25-30% care lasă zeci de actuali parlamentari în afara jocurilor pentru viitorul Parlament. Un scor slab la prezidențiale sau pierderea guvernării vor deschide ușa, spun surse din Pro România, pentru transferul a zeci de senatori și deputați PSD. În Pro România se acreditează ideea că dacă în PSD este bătaie mare pe locul de parlamentar, în Pro România este teren liber în multe județe și o parte din actualii parlamentari social-democrați își pot asigura un nou mandat în partidul condus de Victor Ponta care țintește 10-15% la următoarele alegeri.

Momentan, începutul sesiunii parlamentare nu a adus mutații importante în Parlament. Aici circulă două scenarii: primul este că social-democrații au reușit să oprească scurgerile din partid și să adune parlamentarii în jurul Guvernului în ciuda momentului delicat provocat de ieșirea ALDE de la guvernare; a doua variantă vehiculată este că în PSD parlamentarii așteaptă să vadă cum se așează apele în partid la restructurare și moțiune de cenzură și care este tabăra care va ieși învingătoare după prezidențiale și în funcție de asta să își calculeze pașii.

Vezi și

EXCLUSIV Jandarmeria Română a devenit serviciu secret? Instituția refuză să ne spună câți angajați are

Consulul lui Cioloș șochează! Decizia pe care a luat-o acesta este fără precedent

Vești excelente! Statul dă mii de lei- Cine sunt beneficiarii

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments