Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Se reorganizează circulaţia auto la nivelul Piteştiului

Publicat

in

După întocmirea hărţilor de risc cu privire la incidenţa accidentelor rutiere, cele mai periculoase zone din Piteşti sunt bulevardele Petrochimiştilor, Republicii şi Nicolae Bălcescu. Alături de ele există şi străzile Ghe Şincai, Sf Vineri, strada Libertăţii din Trivale sau strada Negru Vodă. Comisia de circulaţie a stabilit o serie de minime investiţii în infrastructura rutieră care ar avea ca efect reducerea numărului de accidente rutiere şi creşterea siguranşei în trafic şi pietonale . Propunerile Comisiei de circulaţie au fost avizate pe data 5 octombrie, transmise Comisiei rutiere municipale pentru a fi  realizate efectiv. Astfel vor fi montate semafoare electrice la trecerile de pietoni de la intersecşţia HCC cu b-dul Petrochimiştilor, pe b-dul Republicii în zona Gară Sud şi la intersecţia b-dului Nicoale Bălcescu cu Aleea Spitalului. Deasemenea vor fi desfiinţate două treceri de pietoni- una de pe strada Libertăţii iar cea de-a doua de la intersecţia străzilor negru Vodă şi Căpitan Cuţui. La alte 22 de treceri de pietoni vor fi amenajate limitoare de viteză prin înălţarea acestora faţă de nivelul carosabilului.

La toate trecerile de pietoni din zona şcolilor vor fi montate indicatoare rutiere de avertizare „Atenşie copii” şi indicatoare de limitare a vitezei la 30Km pe oră.

.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Accident groaznic la Merișani – Intervin 3 ambulanțe

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp un grav cccident rutier a avut loc pe DN 7C, comuna Merișani, sat Dobrogostea. Potrivit primelor informații sunt 3 persoane încarcerate.
Intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD (TIM și B2) și un echipaj SAJ

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Romii se revoltă! `Intențiile lui nu sunt legate de exterminarea romilor`

Publicat

in

De

Protest în Târgu Mureș cu 500 de participanți după declarațiile primarului, Dorin Florea care a spus că ar trebui monitorizată și controlată natalitatea în rândurile familiilor sărace de etnie romă.

La aproape o săptămână de la declarațiile rasiste ale edilului cei jigniți de acesta au decis să protesteze cerând demisia primarului. Unii dintre participanți erau pentru prima dată la o acțiune civică de felul acesta.

Au fost aproximativ 500 de participanți romi și neromi din Tg. Mureș, unii dintre ei prima dată la un protest în special din carierele marginașe, sărace și ignorate de ”primarul minune” care nu a ținut cont niciodată de aceste cartiere în investițiile pe care le-a făcut. Știm foarte bine că a avut agenți electorali în rândul romilor, și aici este problema pentru că romii l-au susținut pe acest domn să obțină mandat de primar și s-a întors împotriva lor ulterior. Parctic și-a pierdut o parte din suportul alegătorilor din Tg. Mureș venind cu astfel de declarații.

Intențiile lui nu sunt legate de exterminarea romilor sunt legate de mandatul lui viitor. Acest domn își pierde funcția și caută soluții, scopul a fost să își mențină poziția.

A fost debutul astăzi dar de acum vor urma și alte forme de protest. Vom cere președintelui Klaus Iohannis să retragă decorația acordată de Băsescu acestui domn. Vom depune și o plângere penală la parchet pe numele primarului, totodată intenționăm să creăm o petiție pentru prefectul județului Mureș ca să îl suspende din funcție” a declarat pentru b1.ro sociologul și activistul pentru cauza romilor, Ciprian Necula, arată realitatea.

Vezi și:

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

EXCLUSIV Marcel Vela ascunde planul de reorganizare a Poliției: A fost o discuție doar pentru că a crea senzația că ne consultă

Mare atenție, Marcel Vela! Bubuie Ministerul de Interne: Șeful Jandarmeriei Române, acuzat de răpire

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend