spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

SE ÎNTÂMPLĂ LA CURTEA DE ARGEŞ: Plăteşti cafeaua cu o poezie ! VEZI UNDE

Facebook Twitter Google+
SE  ÎNTÂMPLĂ LA CURTEA DE ARGEŞ: Plăteşti cafeaua cu o poezie !  VEZI UNDE

Da, e adevărat ! Bei o cafea bună, un capuccino si plăteşti cu o poezie. Fără bani !  Poţi face asta si mai poţi câştiga şi premii tentante doar la Restaurantul LA CONAC din Curtea de Argeş şi doar joi, 21 martie.  Asta pentru că în fiecare an, pe 21 Martie, sărbătorim Ziua Internațională a Poeziei în sute de locații din întreaga lume, unde poți trezi din tine, devii inspirat, scrii și Plătești cu Poezie.

Pe 21 martie, de Ziua Internațională a Poeziei, Julius Meinl te invită să te alături campaniei-manifest „Plătește cu poezie”, care are loc în peste 192 de cafenele partenere din România. În Curtea de Argeş singura locaţie parteneră Julius Meinle este restaurantul La Conac, lîngă Judecătorie. Inițiativa se află la cea de-a șaptea ediție și îl are ca ambasador global pe cântărețul-compozitor Tom Odell.

Pe 21 martie 2019, toți cei care aleg să participe la această campanie pot folosi versurile ca monedă de schimb pentru a primi o cafea sau un ceai Julius Meinl.

Conceptul local de anul acesta este „Pauza de poezie”, prin care fiecare participant la campanie este încurajat să ia o pauză de poezie: să renunțe măcar pentru o oră la telefon sau orice alt dispozitiv conectat la internet, să se lase inspirat de persoana de lângă și să regăsească frumusețea poeziei.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....