Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

SE FURĂ LEMNE LA GREU IN ARGES ! La Tigveni si Domneşti poliţiştii au făcut confiscari

Facebook Twitter Google+
SE FURĂ LEMNE LA GREU IN ARGES ! La Tigveni si Domneşti poliţiştii au făcut confiscari

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au acționat pe raza de competență, pentru combaterea tăierii, sustragerii și comercializării ilegale de material lemnos, ocazie cu care au depistat 7 bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 și 52 de ani, care au tăiat şi transportat pe drumurile publice peste 20 m.c. material lemnos, diverse esenţe, fără documente legale de proveniență.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost înregistrate două dosare penale conform Legii 46/2008 şi au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 18.500 de lei. Totdată au fost confiscate un camion şi o autoutilitară, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată şi predată ocoalelor silvice competente.  În ziua de 13 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice și a Sustragerilor de Produse Petroliere al Serviciului Ordine Publică Argeş l-au depistat pe S.D., de 44 de ani, din aceeaşi localitate, care transporta cu un autocamion peste 12 mc material lemnos, fără documente legale.

În cauză a fost înregistrat dosar penal conform Legii 46/2008. De asemenea materialul lemnos şi mijlocul de transport folosit a au fost ridicate în vederea confiscării.Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești l-au depistat pe D.I., de 40 de ani, din comuna Coșești, care transporta cu o autoutilitară, pe raza comunei Pietroșani, cantitatea de 0,5 m.c. material lemnos, fără documente legale de provenienţă şi transport.Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 3000 de lei. Totodată au fost confiscate materialul lemnos şi autoutilitara folosită la săvârşirea faptei.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni l-au depistat pe C.V., de 52 de ani, din comuna Tigveni, care transporta cu un tractor pe DN73C, cantitatea de 2 mc material lemnos, având documente de însoţire întocmite necorespunzător. Acesta a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Şuici. Cu ocazia verificărilor suplimentare, poliţiştii au stabilit că reprezentantul agentului economic emitent al documentului, nu a completat corespunzător avizul de însoţire a transportului de material lemnos.

Acesta a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 1000 de lei.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....