spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Se fac calcule în teren – Panouri cu trasee rutiere la toate intrǎrile în Curtea de Argeş

Facebook Twitter Google+
Se fac calcule în teren – Panouri cu trasee rutiere la toate intrǎrile în Curtea de Argeş

Vineri dimineaţǎ, Nae Pǎunescu, şeful compartimentului Transporturi din cadrul primǎriei din Curtea de Argeş alǎturi de arhitectul municipiului, Cǎtǎlin Bǎşoiu, au ieşit pe teren. Au fost vizitate toate intrǎrile în municipiu regal pentru a se stabili foarte clar unde vor fi amplasate noi indicatoare.

„Am venit sǎ vedem unde amplasǎm panouri. Vorbim aici de panouri care sǎ arate clar anumite rute prin oraş. Spre exemplu sǎ se ştie care e traseul cǎtre Mânǎstire, Biserica Domneacǎ, sau alte obiective importante. Dupǎ ce vom stabili locaţia se va da şi comandǎ de panouri pentru ca apoi sǎ fie montate. Cred cǎ vor avea o dimensiune aproximativǎ de un metru pe unu şi zece…” a declarat Nae Pǎunescu redactorilor PROFIT.

Pânǎ la montarea noilor panouri însǎ, autoritǎţile locale ar trebui sǎ ia mǎsuri cu totemurile ce anunţǎ intrarea în municipiu care aratǎ aproape horror. Sunt ruginite şi vechi, aşa cum nici o comunǎ din judeţul Argeş nu le mai are de ani buni. Singura investiţie în acest domeniu a fost o gǎleatǎ de vopsea, anul trecut, când prin intrarea dinspre Piteşti a intrat convoiul mortuar al Reginei Ana.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....