spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

SCOLILE DIN ARGES VOR FI INCHISE LUNI ! VEZI CINE MERGE LA SCOALA

Facebook Twitter Google+
SCOLILE DIN ARGES VOR FI INCHISE LUNI ! VEZI CINE MERGE LA SCOALA

copii scoalaZapada si viscolul din acest week-end ii va tine acasa pe mai multi elevi din Arges  luni, 27 ianuarie. Inspectoratul Scolar Arges a evaluat deja situatia si a stabilit in principiu ca elevii din clasele primare nu vor merge la cursuri luni. Decizia ISJ Arge mai trebuie trimisa la Bucuresti  pana astazi la ora 17.00 iar lista scolilor care ar putea lua o pauza maine va fi finalizata dupa ce Inspectorul Scolar va primi o situatie completa de la Prefectura. Ministerul Educatiei Nationale a anuntat ca va lua o decizie pana duminica seara, asta dupa ce, sambata a tarimis catre toate inspectoratele judetene din tara o adresa in care li se cerea informari cu situatia scolilor.

„Ministerul Educatiei Nationale monitorizeaza, cu atentie, situatia unitatilor scolare din judetele aflate sub atentionare de cod portocaliu. Inspectoratele scolare judetene/ al municipiului Bucuresti au obligatia de a se afla in legatura permanenta cu toate institutiile care raspund de situatiile de acest gen – Prefectura, Primaria, Consiliul Judetean, Politia, ISU.

Inspectoratele au obligatia de a raporta, periodic, MEN evolutia situatiei si masurile care se impun privind posibilitatea frecventarii cursurilor de catre elevi si cadrele didactice pentru luni, 27 ianuarie. MEN atrage atentia ca deciziile inspectoratelor scolare trebuie sa aiba ca punct de plecare siguranta elevilor si a personalului didactic si nedidactic.

In functie de situatia vremii, inregistrata pe parcursul zilei de duminica, 26 ianuarie, inspectoratele scolare judetene/ al municipiului Bucuresti vor hotari daca si unde se va dispune sistarea cursurilor pentru ziua de luni, 27 ianuarie.
Deciziile vor fi aduse la cunostinta MEN duminica, 26 ianuarie, cel tarziu pana la ora 17.00 si vor fi facute publice”
, se arata in comunicatul oficial de la MEN.

 

In maxim 2 ore siteul ziarulprofit.ro va afisa lista finala a scolilor in care maine , 27 ianuarie, nu se vor tine cursurile.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....