spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Schimbul de terenuri a fost făcut sau, cum a dat primăria cu piciorul la 400 milioane lei anual

Facebook Twitter Google+
Schimbul de terenuri a fost făcut sau, cum a dat primăria cu piciorul la 400 milioane lei anual

Problemele legate de terenul din imediata apropiere a supermarket-ului LIDL, care în urmă cu câteva luni de zile fusese împrejmuit de către proprietar, inclusiv cu o parte de carosabil şi trotuar, au fost rezolvat astăzi, în cadrul şedinţei de consiliu.

Omul de afaceri Cosmin Zarioiu, proprietar pe terenul cu pricina a primit,  la schimb, prin acordul consilierilor, suprafaţa de teren de190 metri pătraţi situată în zona Făgăraş, pe platforma petonată de deasupra Văii Doameni, acolo unde de altfel Zarioiu are şi o construcţie P+M.

Consilierul PDL Vasile Sabie s-a declarat totuşi nemulţumit de acest schimb de terenuri dar mai ales de faptul că, în viziunea lui biroul juridic al primăriei şi cel de urbanism nu şi-ar fi făcut treaba aşa cum trebuie pentru a nu se ajunge la o astfel de situaţie. „Ştiu că licitaţia a fost câştigată de o firmă din Piteşti aşa că aş vrea să vedem dosarul, să vedem cum a ajuns Zarioiu acolo şi dacă e vorba de cesiune a concesiunii, ceea ce ar fi ilegal”, a încercat să argumenteze Sabie.

În urma verificării dosarelor s-a stabilit însă că respectiva construcţie de pe vale a fost cumpărată drept pentru care şi concesiunea terenului a fost preluată.

Din tot acest schimb, în avantaj a ieşit omul de afaceri, soţul juristei primăriei care nu numai că a fost numit proprietar pe cei 190 metri pătraţi ci economiseşte 400 milioane lei vechi anual pe care îi plătea primăriei pentru că folosea terenul.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments