Publicat: mar, Iul 30th, 2013

Schimbul de terenuri a fost făcut sau, cum a dat primăria cu piciorul la 400 milioane lei anual

Distribuie stirea pe
Tags

Problemele legate de terenul din imediata apropiere a supermarket-ului LIDL, care în urmă cu câteva luni de zile fusese împrejmuit de către proprietar, inclusiv cu o parte de carosabil şi trotuar, au fost rezolvat astăzi, în cadrul şedinţei de consiliu.

Omul de afaceri Cosmin Zarioiu, proprietar pe terenul cu pricina a primit,  la schimb, prin acordul consilierilor, suprafaţa de teren de190 metri pătraţi situată în zona Făgăraş, pe platforma petonată de deasupra Văii Doameni, acolo unde de altfel Zarioiu are şi o construcţie P+M.

Consilierul PDL Vasile Sabie s-a declarat totuşi nemulţumit de acest schimb de terenuri dar mai ales de faptul că, în viziunea lui biroul juridic al primăriei şi cel de urbanism nu şi-ar fi făcut treaba aşa cum trebuie pentru a nu se ajunge la o astfel de situaţie. “Ştiu că licitaţia a fost câştigată de o firmă din Piteşti aşa că aş vrea să vedem dosarul, să vedem cum a ajuns Zarioiu acolo şi dacă e vorba de cesiune a concesiunii, ceea ce ar fi ilegal”, a încercat să argumenteze Sabie.

În urma verificării dosarelor s-a stabilit însă că respectiva construcţie de pe vale a fost cumpărată drept pentru care şi concesiunea terenului a fost preluată.

Din tot acest schimb, în avantaj a ieşit omul de afaceri, soţul juristei primăriei care nu numai că a fost numit proprietar pe cei 190 metri pătraţi ci economiseşte 400 milioane lei vechi anual pe care îi plătea primăriei pentru că folosea terenul.

Restaurant Domnesc, simte traditia !

Comentarii FB

comentarii

Autorul articolului

- Redactor sef ziarul PROFIT, coordonator editie online. Contact e-mail malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Lasa un comentariu

XHTML: Poti utiliza aceste tag-uri html: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Felicitare Mihai Oprescu Trustul de constructii civile si industriale Trustul de constructii civile si industriale Trustul de constructii civile si industriale

politia-locala-pitesti SOCANT! Si-a dat foc in fata Politiei Locale

Un barbat de 48 de ani din municipiul Pitesti este in stare grava,cu arsuri de gradele...

copii Acces (1) 164 de copii din centrele de plasament petrec Paștele în familie

164 de copii din instituțiile de asistență socială din județ vor petrece Paștele alături de familiile...

Dr. Oetker 1` Dr. Oetker sprijina sportul alb la Fed Cup 2014 – Surprize dulci pentru copiii prezenti la meciurile Romaniei

Dr. Oetker Romania va oferi copiilor prezenti la Fed Cup deserturi proaspete Paula Pudding si va...
Click si vezi cele mai bune preturi
ziare