Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Schimbarea radicală a condițiilor meteo necesită măsuri suplimentare de siguranță în trafic

Publicat

in

Polițiștii argeșeni solicită conducătotilor auto măsuri sporite de siguranță rutieră ca urmare a faptului că potrivit ANM, începând de sâmbătă noaptea vremea se înrăutățește inclusive în județul Argeș, unde va ninge iar la munte zapada va fi viscolită. Ca urmare IJP Argeș vă recomandă să adaptați viteza de deplasare la condițiile meteo și la carosabilul acoperit cu zapadă, gheață sau polei. Este deosebit de important să vă informați despre starea drumurilor și asupra condițiilor meteo înainte de a pleca la drum și ar fi bine să țineți cont de sfaturile polițiștilor pentru a nu risca accidente, blocări în trafic sau chiar viața. În plus trebuie să țineți cont de faptul că vântul puternic influențează poziția mașinii în special când circulați cu viteză și să evitați oprirea sau staționarea în apropierea copacilor de pe marginea drumului care se pot rupe foarte ușor. Respectați indicațiile polițiștilor în cazul interzicerii sau restericționării temporare a circulației pe unele sectoare de drum. Vă reamintim că vremea se schimbă radical în următoarele ore. Sunt așteptate căderi de zăpadă , intensificări ale vântului și scăderea temperaturii aerului.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Lovitură pentru părinții Alexandrei Măceșanu! Este revoltător

Publicat

in

De

Părinții Alexandrei Măceșanu au primit o lovitură grea din partea Curții de Apel Craiova. Cererea lor, referitoare la procesul în care Gheorghe Dincă este judecat, a fost considerată nefondată. 

Părinții Alexandrei Măceșanu au formulat o cerere prin care dosarul Caracal să fie stramutat de la Tribunalul Olt. Pe lângă toate acestea, soții Măceșanu au fost obligați de instanță să suporte cheltuielile judiciare, care ajung la suma de 25 de lei fiecare.

„Respinge, ca nefondată, cererea de strămutare formulată de petenţii Măceşanu Tudoriţa şi Măceşanu Ion. Obligă pe fiecare petent la câte 25 lei cheltuieli judiciare avansate de stat”, se menţionează în decizia instanţei.

Onorariile avocaţilor desemnaţi din oficiu pentru apărarea inculpaţilor Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în atribuția statului.

Avocatul familiei Măceșanu a declarat că: „Oricum, indiferent unde va fi, noi am invocat cel puţin cinci excepţii pe cameră preliminară urmând să se pronunţe şi atunci vom vedea dacă va fi imparţial sau nu. Din punctul meu de vedere, pentru a înlătura orice suspiciune rezonabilă cu privire la acest aspect, ar trebui să trimită dosarul undeva spre Tribunalul Mehedinţi sau oriunde în altă parte, mai puţin în Dolj şi Olt. Ştim bine că procurorul Vasilescu a instrumentat această cauză şi, din câte am înţeles, soţia acestuia este judecător la Curtea de Apel Craiova”, a spus avocatul familiei Măceşanu, înainte de pronunţare, conform Agerpres.

Vezi și: EXCLUSIV Denunțătoarea lui Mircea Beuran l-ar fi executat pe reputatul chirurg și de la Spitalul de Urgență Floreasca

EXCLUSIV După mega-alianța Stângii, Rareș Bogdan reacționează! Dezvăluire din interior: Nu vom sta cu mâinile în sân

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Traian Băsescu, atac la adresa foștilor miniștrii de Finanțe: De ce nu l-aţi dat pe Teodorovici cu capul de toţi pereţii?

Publicat

in

De

Întrebat de senatorul UDMR Tantos Barna cine ar trebui să plătească pentru greşelile magistraţilor care au dus ca România să fie condamnată la CEDO, Traian Băsescu a răspuns: „De ce nu l-aţi dat pe (Eugen)Teodorovici cu capul de toţi pereţii pentru că nu a iniţiat procedurile de recuperare de la cei care au greşit şi am plătit la CEDO? (…) Există procedură în lege prin care banii prin care sunt imputaţi ţării la CEDO să poată fi imputaţi magistratului care a făcut ca România să fie penalizată”.

Fostul preşedinte este de părere că miniştrii de Finanţe „au fost toţi laşi şi nu au procedat la recuperarea banilor”. „Un stat care ar trebui să plătească tot ce i s-a pus statului român nu are cum să nu se declare falimentar. România nu are nicio şansă să nu intre într-o criză gravă dacă nu se opreşte odată această avalanşa de bani pe care trebuie să îi plătească statul de multe ori prin voinţa oamenilor politici”, a afirmat fostul preşedinte.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend