Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Schimbarea radicală a condițiilor meteo necesită măsuri suplimentare de siguranță în trafic

Publicat

in

Polițiștii argeșeni solicită conducătotilor auto măsuri sporite de siguranță rutieră ca urmare a faptului că potrivit ANM, începând de sâmbătă noaptea vremea se înrăutățește inclusive în județul Argeș, unde va ninge iar la munte zapada va fi viscolită. Ca urmare IJP Argeș vă recomandă să adaptați viteza de deplasare la condițiile meteo și la carosabilul acoperit cu zapadă, gheață sau polei. Este deosebit de important să vă informați despre starea drumurilor și asupra condițiilor meteo înainte de a pleca la drum și ar fi bine să țineți cont de sfaturile polițiștilor pentru a nu risca accidente, blocări în trafic sau chiar viața. În plus trebuie să țineți cont de faptul că vântul puternic influențează poziția mașinii în special când circulați cu viteză și să evitați oprirea sau staționarea în apropierea copacilor de pe marginea drumului care se pot rupe foarte ușor. Respectați indicațiile polițiștilor în cazul interzicerii sau restericționării temporare a circulației pe unele sectoare de drum. Vă reamintim că vremea se schimbă radical în următoarele ore. Sunt așteptate căderi de zăpadă , intensificări ale vântului și scăderea temperaturii aerului.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM ! Accident grav în Argeș, la Băiculești – Două mașini implicate

Publicat

in

De

In urma cu putin timp , un grav accident rutier s-a produs în Băiculești, zona Zigoneni. Este vorba despre un impact între 2 autoturisme, posibil o singură victimă.
La fața locului intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Foarte interesant! Romanița Iovan ar putea avea conturile blocate- ce afaceri a ‘învârtit’?

Publicat

in

De

Creatoarea de modă, Romanița Iovan,  ajunge din nou în fața judecătorilor, din cauza unei afaceri păguboase. 

Fiscul a cerut, recent, tragerea la răspundere a Romaniţei Iovan şi a fratelui acesteia în calitate de administratori ai unei firme care a fost băgată în faliment de autorităţi, din pricina datoriilor uriaşe.

Conform articolului de lege invocat de autorităţile fiscale, datoriile firmei pot fi suportate de administratorii firmei, precum și de orice alte persoane care au contribuit la starea de insolvență a firmei, prin una dintre următoarele fapte: au folosit bunurile sau creditele persoanei juridice în folosul propriu sau în cel al unei alte persoane; au făcut activități de producție, comerț sau prestări de servicii în interes personal, sub acoperirea persoanei juridice; au dispus, în interes personal, continuarea unei activități care ducea, în mod vădit, persoana juridică la încetarea de plăți; au ținut o contabilitate fictivă, au făcut să dispară unele documente contabile sau nu au ținut contabilitatea în conformitate cu legea etc.

Aşadar, dacă magistraţii vor constata nereguli, creatoarea de modă şi fratele ei s-ar putea trezi cu toate conturile blocate, informează spynews.

Vezi și:

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend